الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله که میخواد ...حالا شبیه حسین تهی هم نیومد حسنشون میاد خواستگاری
😂😂😂😂 نه شبیش نمیخوام
خود حسینو میخوام 😋 عشقمه
عشق اولمممکپیش بود😞😢
https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀 یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420
چشم ابرو مشکی مو مشکی گندمی ولی خدا زد تو حالم موها خرمایی چشم عسلی پوست سفید
کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
اره الانم بهش میگم دوسداشتم شوهرم چشم ابرو مشکی بود ولی حیف...
کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...
بله که میخواد ...حالا شبیه حسین تهی هم نیومد حسنشون میاد خواستگاری
صورتش توتصورم بی بی فیس بود قد بلند و سینه ستبر مودب ومغرور با خانواده با فرهنگ وکار مند
شوهرم قد بلند وهیکلش اوکیه بی بی فیس نیست ولی صورتشو دوس دارم..خیلیی خیلیی عاشقمه ولی بیچاره بیکاره..خانوادش خیلی باهام خوبن ولی با فرهنگ اصلا نیستن
😐😐
🌺امضامو بخونین لطفا🌺قشنگا یه پیج ایسنتا اشپزی زدم در حد غذا های روزمره،من عاشق اشپزی ام و به خودم جسارت دادم قدم بزارم تو راهی ک عاشقشم،،ممنون میشم همراهیم کنین kosar_sweet_home