2777
2789
خیلی خوب برا بچه که هرروز در حال رشد خریدن لباسای که فقط بخاطر مارک گرونن و وسایل اضافی دیگ مث سرویس ...

اره منم همین نظرو دارم.مگه نهایت چند ماه قراره استفاده بشه....تازه بعضیاشم که اصصصلا استفاده نمیشه

لطف حق شامل شده بر حال ما...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره😂😂😂واقعا ٥٠ تومن خيلي زياده من داشته باشمم فك نكنم اينهمه هزينه كنم براي سيسموني

هزينه يه عروسي هست چخبره بعدشم آخه بچه زود بزرگ ميشه اشتباهه اون همه سيسموني

اره منم همین نظرو دارم.مگه نهایت چند ماه قراره استفاده بشه....تازه بعضیاشم که اصصصلا استفاده نمیشه

اره لباس که مخصوصن زود کوچیک میشه مارک خریدنش ضرروتی ندار

خدایا سپاسگزارم 
میشه بگی کجای عبدل اباد؟کدوم خیابون؟اخه من قبلا رفتم اصلا ازین چیزا ندیدم....فقط پرده و اینجورچیزابو ...

خیابان احد فک کنم ..برو اونجا بپرس سیمسمونی فروشی ..بهت میگن یه خیابونه که کلا وسایل سیسمونیه..نه بعد عید من رفتم 

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين
😓😓خب خیلیه آخه پنجاه تومن

دیگ حتمن پولدارن برا ادم پولدار چیزی نیس اما یه عده ندارن با قسژ و قرض میرن مارم دار و گرون میخرن دیگ خیلی مسخرس

خدایا سپاسگزارم 
خیابان احد فک کنم ..برو اونجا بپرس سیمسمونی فروشی ..بهت میگن یه خیابونه که کلا وسایل سیسمونیه..نه بع ...

اهان...ممنون .بعد فقط سرویس چوب داره یاسرویس کالسکه و لباس مباسم دارن؟

لطف حق شامل شده بر حال ما...