2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرج

اتاق پسرت عالیه.استیکراش چه خوشگله....من میخواستم بعداز ماه رمضان برم تهران خرید سیسمونی....حالا اینجورکه معلومه بیام کرج بهتره

لطفا هرجا میشناسی ادرس بده خیر ببینی....ممنونتم

لطف حق شامل شده بر حال ما...
سیسمونیو خودتون گرفتید یا پدر و مادرتون؟

پدرم گرفته.البته من فقط کمد لباس گرفتم تخت و ویترین نگرفتم.چون کنددیواری اتاقش ویترین داره.گهواره بجاتخت گرفتم فعلا.چون اتاقش کوچیکه.

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
عبدل ابادم تخت و کمد دارن تو قیمتای 1500 همخ مدل هست ...این مدلای رنگی هم دارن1200.300

میشه بگی کجای عبدل اباد؟کدوم خیابون؟اخه من قبلا رفتم اصلا ازین چیزا ندیدم....فقط پرده و اینجورچیزابود.....بعد این قیمتا که گفتین مال الانه یا قبل از عید؟

لطف حق شامل شده بر حال ما...