2777
2789

سلام به همگی موقعیت خرید یه اپارتمان شیک واسمون پیش اومده ولی شوهرم دو دله میگه بیا فکر کنیم با پولی که داریم یه شغل راه بندازیم خونه نخریم

منم دلم همش با اپارتمانی هست که دیدم خیلی بیقرار شدم کلی امروز  گریه کردم یه کم دیگه اصرار کنم شوهرم راضی میشه ولی میترسم قیمتا بیاد پایین و ضرر کنیم امروز با خدا کلی حرف زدم و ازش راه حل خواستم یهو به ذهنم رسید استخاره بگیرم زنگ زدم دفتر ایت الله شیرازی واسم استخاره گرفتن و خوب اومد

در ضمن به خاطر کار شوهرم جنوب زندگی میکنیم و این اپارتمانه هم جنوب هست شوهرم میگه ما بلاخره یه روزی از اینجا میریم خونه نخریم که گرفتار بشیم 

چیکار کنم به نظرتون؟؟اصرار کنم به خریدش یا بیخیال بشم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه خریدن گرفتاری نداره، هروقت خواستین برین میفروشید

نخریدن خونه وکار کردن با پولش به شرطی معقوله که تخصص ومهارت واشنایی مناسب با بازار کار داشته باشید والا تو این اشفته بازار پولتون از دستتون میره

ضمن اینکه خیلییییی کم دیده شده تو این مملکت ملک ارزون بشه

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

ب نظر من خريد خونه اشتباه محضه، سرمايه كذارى كنين ازش ده تا خونه شيك در مياد

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

آخه مهمه چه کاری راه بندازید

ارزش پول داره روز ب روز میاد پایین

اینو فراموش نکنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ي اآپارتمان تو شهري ك در اينده ميخواين بريد بخريد ب نظرم جنوب ك موندني نيستين بيخيالش شو

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
ب نظر من خريد خونه اشتباه محضه، سرمايه كذارى كنين ازش ده تا خونه شيك در مياد

تو اين اوضاع بازار چه سرمايه گذاريي ميشه كرد؟!!

Chaque jour de ta vie est un feuillet de ton histoire que tu écris