2777
2789
عنوان

خانمااا همفکری میخوام در مورد خرید آپارتمان

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 28 پست

اگر قراره برید شهر دیگه ای بنظرم دست نگه دارید خونه ادم را پاگیر میکنه پولش را سرمایه گذاری کنید ولی حتما با تحقیق و دقت

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
تو اين اوضاع بازار چه سرمايه گذاريي ميشه كرد؟!!

من شرايط شما و موقعيت و مهارتهاتونو نميدونم اما مطمئنا ميشه كارى كرد

پول تو خونه ب اصطلاح ميخوابه، ميشه مستاجر بود و با پول بازى كرد و چند برابرش كرد 

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو شهری ک اینده نیرید خونه بخرید فعلا هم بدین اجاره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من شرايط شما و موقعيت و مهارتهاتونو نميدونم اما مطمئنا ميشه كارى كرد پول تو خونه ب اصطلاح ميخوابه، ...

شوهرم هم همینو میگه میگه باهاش،کار کنیم از درامدش واست خونه میخرم 

ولی شوهرم هیچ تجربه ای تو کار ازاد نداشته حتی نمیدونه چه کاری راه بندازه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ي اآپارتمان تو شهري ك در اينده ميخواين بريد بخريد ب نظرم جنوب ك موندني نيستين بيخيالش شو

اخه معلوم نیست کی بریم شوهرم الان شش ساله جنوب کار میکنه

ب نظر من خريد خونه اشتباه محضه، سرمايه كذارى كنين ازش ده تا خونه شيك در مياد

شما پیشنهاد شغلی دارین راهنمایی کنین؟؟

شما پیشنهاد شغلی دارین راهنمایی کنین؟؟

اگه تجربه يا مهارتى تو كار آزاد ندارين ميتونين با پولتون ى مغازه بخريد و اجاره بدين

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖