2789
عنوان

میخام کات کنم

125 بازدید | 13 پست

۲ روز پیش با پارتنرم سره اینکه گفت ب بهشت و جهنم اعتقاد داره و براش مهمههه که منم اعتقاد داشته باشم بحثمون شد..من گفتم ب تناسخ اعتقاد دارم و اصلا برام مهم نیست طرفم ب چی اعتقاد داشته باشه و ب چی نداشته باشه فقط ذاتش خوب باشه آدم صادق و درستی باشه خودش همه چیزه... بهش گفتم میتونیم جدا شیم اگه انقدر برات مهمه اگه قراره هردفعه ب روم بیاری و اینجوری بحث کنیم/گفت نه دیگه بحثشو پیش نمیکشم... ولی من اون جمله ای که گفت برام مهه ک طرفم چطور باشه رو نمیتونم از ذهنم بندازم بیرون🥲 قصدمونم جدیه میترسم بعدا دوباره راجبش بحث کنیم نمیتونمممم اون جملشو (برام مهمه) از ذهنم بندازم بیرون😭 الان میخام بهش پیام بدم بگم ما آدم هم نیستیم بهتره با یکی که اعتقاداتش شبیه اعتقادات خودته باشی😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وا خب گفته نمی گم دیگه خب اون بهشت و جنم تاثیری تو زندگی شما هم نداره که آخه

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

یه روانشناس حاذق میگفت نشونه ها رو خیلی خیلی جدی بگیرین

شاید تو ظاهر خرفش فقط یه جمله اعتقادی باشه ولی اون اعتقاد تو ذهنش و تو زندگی مشترک همه رو اعمال میکنه و اگه باهاش یکی نباشی بیچاره میشی چون به همه کارهات و رفتارهات و پوشش و همه چیت در آینده گیر میده

کاربری از اردیبهشت بهم واگذارشده وتاپیکهای قبل مال من نیس

به حرف اونایی هم که نوشتن مهم نیس توجه نکن اتفاقا خیلی مهمه

اولش همه به هر قیمتی فقط میخوان طرفو نگه دارن شوهر کنن بعد که بری تو زندگی میفهمی چه اشتباهی کردی

تو فرهنگ و جامعه مذهبی و سنتی ما این چیزا خیلی تو زندگی اثر میذاره مخصوصا اگه با طرفت یکی نباشی و معمولا زور ادم مذهبی تو زندگی بیشتر میچربه چون .....دیگه خودت میدونی چرا

کاربری از اردیبهشت بهم واگذارشده وتاپیکهای قبل مال من نیس