بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم شیره انگور و شیره توت و شیره خرمارو مخلوط کن شربت درست کن بده بخوره. پسر من نمیخورد شربتشو منم فرنی درست میکردم توش میریختم اینارو. کلا هر چیزی رو میخواستم براش شیرین کنم اینارو میریختم توش. خداروشکر خیلی بهتر شد. البته همراه قطره آهن که دکتر براش دوزشو دوبرابره بچه های دیگه تعیین کرده بود.
يه ماه گوشت بده تا دو ساعت بعدش لبنيات نخوره معجزه ميكنه بلدرچيم و بره گوسفند و بده اين ذوتا خوبه شتر مرغم خوبه و علاوه بر اينا همه مغز ها علاوه برا اين سيره انگور اصلا خون سازه تو سوپش حتما عدس اسفناج بريز اينا همه مال خونه و پسته زياد بده
جگر مواظب باش گوسفندي باشه بز و گوساله سرديه برا بچه بده روغن حيواني كره محلي تخم مرغ محلي اينا رو بده ولي اگه فرني ميدي من مغز و شيره ميريختم توش ميدادم اگه نه تو شيرموز يا بستني بده بهش ماهيچه بگير با قلم دو نصف كن هفته اي دوبار بده با ابش بخوره يعني ماهي چهارتا ماهيجه كوچيك يه دوماهي رعايت كني برطرف ميشه ولي تند تند چك كن
اره جگر خیلی خوبه . منم خواهرم کوچیک بود کم خون بود دکتر گفت جگر یا گوشت که بهش میدین روش لیمو ترش بریزین بدین بخوره . خیلی خوبه برا کم خونی . نشاسته تو اب حل کنین بدین بخوره خیلی خوبه. همین کارارو مادرم کرد بعدش بردش ازمایش خوب شده بود . خواهرم نشاسته رو اب خیلی دوس داشت همش میخورد
تیکر تولد دوسالگی عشقم دخملم . بسلامتی همه نی نی ها صلوات