2777
2789
عنوان

كم خوني بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من مینوره دکتر گفت لازم نیست آهن بهش بدی برای همین پرسیدم عزیز

من جواب ازمايششو الان گرفتم

خودم خوندم

ساعت ٤ ميبرمش دكتر

مطمعنم اهن ميده بهش

ولي مواد غذايي هم ميخوام همراه دارو بدم تا زودتر برطرف بشه

دنيا دو روزه   
فقط مواد غدایی اهن دار داری یساعت قبل و بعدش لبنیات نده بش

مشكل همينه كه به جاي اب شير ميخوره

با غذا هم شير ميخوره

فكر كنم به خاطر همين كمخوني گرفته

بايد يه جايگزين پيدا كنم به حاي شير بهش بدم بين غذا

دنيا دو روزه   
انشاءالله که همیشه سلامت باشه

مرسي عزيزم

همچنين

ولي به نظر من شما يه دكتر ديگه ببر اگه بچتون كم خوني داره بايد اهن بخوره وگرنه به اين راحتي با غذا برطرف نميشه

دنيا دو روزه   
مرسي عزيزم همچنين ولي به نظر من شما يه دكتر ديگه ببر اگه بچتون كم خوني داره بايد اهن بخوره وگرنه ب ...

نه عزیزم مینوره یه صفته لازم نیست آهن بخوره چون بدنش لازم نداره  فقط تو ازدواجش باید با کسی ازدواج کنه که مینور نباشه من 6 ماهگی فهمیدم برای آزمایش های خانه بهداشت اما تا الان که دوسال و خرده ایشه اصلا بهش چایی ندادم خدا رو شکر از همه بچه های هم سن و سالش هم بلندتره هم تپل تر و سرحال تر گفتم که اگه گفته مینوره نگران نباشی 

نه عزیزم مینوره یه صفته لازم نیست آهن بخوره چون بدنش لازم نداره  فقط تو ازدواجش باید با کسی ازد ...

نه عزيزم

فعلا چيزي نگفته

تو ازمايش قبليش كه يك سال پيش بود كم خوني نداشت

الان داره

فكر نميكنم مينور باشه

خدا حفظش كنه بچتونو

😘😘😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دنيا دو روزه   
نشاسته برا كم خوني؟ چند قاشق تو چقدر اب؟

تو یه فنجون اب بریز . یه قاشق نشاسه هم بریز مثه شربت درست میکنی بهمش بزن بده بخوره 

تیکر تولد دوسالگی عشقم دخملم . بسلامتی همه نی نی ها صلوات