2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید یه لحظه

33 بازدید | 3 پست

من یازدهمم

هدفمم دارو تبریز هست

به نظرتون امسال نهایی بخونم تا خرداد فقط تا سال دیگه نخوام ترمیم کنم یا اینکه کنکوری رو از همین الان جدی بگیرم چون به نظرتون امکان اینکه یازدهم برا سال دیگه هم مثبت بشه هست یا نه؟

پایم بدک نیست خوبه به نظرتون میشه به هدفم بدون پشت موندن برسم چون خیلیا میگن باید از دهم بخونی و اینا و از تیر بخوای کنکوری بخونی تو یک سال نمیشه و اینا ....

خدایا شکرت بابت همه چیزایی که دادی و ندادی.....🦋❄️ در

اره عزیزم چرا نشه؟

انقدر وقت داری

چرا فقط نهایی ؟ رو هر دوش سرمایه گذاری کن میتونی

هر دوشو با هم ببر جلو هم نهایی هم کنکوری خوندن رو و نهاییتو خوب بده ک دیگ سال بعد خیالت از بابتش راحت باشه

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

الان بچسب به نهایی به شرررررطی که نمره زیر ۱۹ نیاری😕😕چون از نظرم زیر ۱۹ از رقابت خارج میشه کلا

رقابت سر بیست گرفتنه و نمیدوووونییی چقدر تراز میده

واسه کنکوری خوندن هنو وقت هست البته خیلیا از دهم میخونن

میتونی هردوتارو پیش ببری باهم

ولی اولویت اولت نهایی یازدهم باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره عزیزم چرا نشه؟ انقدر وقت داری چرا فقط نهایی ؟ رو هر دوش سرمایه گذاری کن میتونی هر دوشو با هم ...

چون نهایی گلم برامون همه دروس هست فعلا برا همین نمی تونم کنکوری هم همشو جمع کنم مثلا میشه زیست و شیمی رو کنکوری کامل برا امسال ببندم ریاضی و فیزیک سه پایه رو تیر شروع کنم یا اینجوری نمی رسم ؟

الان بچسب به نهایی به شرررررطی که نمره زیر ۱۹ نیاری😕😕چون از نظرم زیر ۱۹ از رقابت خارج میشه کلا ر ...

مثلا میشه زیست و شیمی امسال رو کال تستی و تشریحی ببندم اما چون فعلا همه دروس نهایی هست بقیش رو روی نهایی وقت بزارم و بقیه دروس رو برا کنکور از تیر شروع کنم ؟