سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
خیر.چیزیه که خدا هیچ موقع نمیبخشش و اینو وعده داده
اینجوری که عذاب خانوادش خیلی بدتر میشه
چون پسر بزرگ این خانواده هم چند سال پیش بعد اینکه سربازیشو رفت و لیسانسشو گرفت یهو مریض شد و توی سن 21سالگی فوت کرد با دختر خانم هم تو همین سن از دنیا رفت میدونی مادرش سر پسرش چه عذابی کشید
بهتره با کسی صحبت کنی تا راهی رو نشونت بده، گاهی ما در خلوت خودمون فقط بن بست رو حس میکنیم...
من دوستان زیادی رو از دست دادم و ازین ماجرا بیزارم...
لطفا به خودت آسیب نرسون!!
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
امیدوارم خودکشی خدا در سرنوشت من نزاره چون به شدت ازش واهمه دارمدارم در مورد یکی از دوستانم که الان ...
بدون قضاوت، تو خلوتتون براش دعا کنید و همین کافیه.
بهش دامن نزنید و مراقب سلامت روان خودتون باشید.
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.