2789

من امسال آخرین سالی بود ک میتونستم کنکور فرهنگیان شرکت کنم ولی نکردم چون چندبار آزمون استخدامی رد شدم و آخرین بار ینی پارسال ۱سال تماااام نشستم خوندم ۳تا درسمم صددرصد زدم ولی قبول نشدم چون ب سابقه دارا امتیاز میدادن. ولی کنکور آسونتر بود ولی کلا حالم دیگه از معلمی ب هم میخوره. تصمیمم اینه همسرم ک کارش اجرای دکوراسیون داخلیه منم فضای مجازیشو ب عهده بگیرم کار بیارم و پورسانتمو بگیرم بعدها دفتر زدیم منم یه قسمت کارو بعهده بگیرم... اینطوری باهمم هستیم خوبه

ولی امشب به یکی از آشنا گفتم ک کنکور میتونستم و شرکت نکردم گفت چیییی سنت میخورد و شرکت نکردی؟ واااای چرا لجبازی کردی چرا مشورت نکردی... خیلی حالم بد شد احساس کردم اشتباه کردم ولی خب من دیگه کلا شغلی ک دراختيار بقیه باشمو نمیخام ولی باز حس بدی دارم

تروخدا باهام حرف بزنید بگید چی خوبه چی بد چی درسته چی غلط من خستم دیگه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هر چی قسمته عزیزم گذشت دیگه غصه چیو میخوری

غصهای این حرفی ک زد...

یا غصه اینکه فرهنگیان هیچی ولی آزمون جدید هم ک بیاد باز نمیخام شرکت کنم ... نکنه اشتباه میکنم

اون چیزی که خودت حس بهتری داری رو انجام بده

من دیگه معلنی رو نمیخام

متوجه شدم بخاطر شان و احترامش میخام ک خیلیا گفتن پول داشته باشی احترامشم میاد منم گفتم کار دیگه کنم

تصمیمو با توجه به شرایطتتون گرفتین، حتما کار درستی کردین، فکر الکی نکنین

دقیقا

من تقریبا ۱۰سالو هدر دادم باز نمیخام آزمونهای جدید رو شرکت کنم و آیا قبول بشم نشم... بعد تازه قبول شم و با سی و اندی سن برم ب بچه های کوچولو الف ب یاد بدم... چندسال پیش هواشو داشتم دیگه نمیخام

غصهای این حرفی ک زد...یا غصه اینکه فرهنگیان هیچی ولی آزمون جدید هم ک بیاد باز نمیخام شرکت کنم ... نک ...

نگران نباش اگر علاقه داری برو اگر علاقه و امید نداری برو سراغ یکار دیگه

من از ایده خودت بیشتر خوشم اومدبه هر حال سلیقه ایهاون آدم نظرش با تو متفاوت بودهولی تو هر کار درست م ...

من فکر میکنم فکر خودمو بتونم گسترش بدم درامدم چندین برابر معلمی میشه... ولی آدما کلا اینطورین طرف هرشغلی داشته باشه میگن بیا معلمی رو هم شرکت کن

دیگه نمیخامش

نگران نباش اگر علاقه داری برو اگر علاقه و امید نداری برو سراغ یکار دیگه

ن دیگه علاقه ندارم... انقد نشد دیگه از چشمم افتاد. حوصلشو ندارم بعد این هم نشدن باز بشینم ببینم چندسال دیگه میشه

حمایتو نباید از کسی جز خودت انتطار داشته باشه. حتمان خدا راه دیگیی برات چیده نگران نباش

هوم راست میگی

من فقط باید نسبت ب حرفاشون بی اهمیت باشم. خیلی روم تاثیر میزاره متاسفانه