2777
2789
عنوان

توروخدا نجاتم بدین از بیماری انورکسیا

| مشاهده متن کامل بحث + 5190 بازدید | 30 پست
عزيزم غلبه بر انوركسيا كار اسوني نيست .حتما نياز به روان شناس مجرب داره.خيلي از مدل ها و انجلينا جول ...

وای مرسی اما مننمیدونم چی بخورم چقد بخورم کی بخورم انگار برنامه ریزی ذهنی غذام کلا مختل شده

بهترينش بستني هست ولي مساله اينه كه به محض احساس چاقي تمام نيروي مغز و روانت هشيار ميشه و بدتر از قبل جلوي خورنت را مي گيره .براي همين هر چيزي كه نشون بده وزن اضافه كردي را بايد حذف كني.مثل لباس تنگ و اطافيانت هم از الفاظي كه به اون حساسي مثل چاق و و و و حتي المقدور استفاده نكنن ولي حتما بايد بايه روان شناس حرف بزني چون ريشه در اضطراب داره و اضطراب بايد كنترل بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت

من ارزومه این مریضیو بگیرم

اما برعکس، پرخور شدم مدتیه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
خوش به حالت من ارزومه این مریضیو بگیرم اما برعکس، پرخور شدم مدتیه

این حرفو نزن بخدا زندگیم داغون شده تو اوج نوجوانی همه تو این سن عاشق پفک و چیپس و فست فودن من کلمو با عذاب میخورم .دیشب افطار به خاطر نصف قاشق روغن سر مامانم داد زدم.خدایا منو ببخش

این حرفو نزن بخدا زندگیم داغون شده تو اوج نوجوانی همه تو این سن عاشق پفک و چیپس و فست فودن من کلمو ب ...

کاملن درک میکنم . و الان خیلی اترژیم کمه . نمیتونم رو پاهام وایسم حتی☹

عزیزم انورکسیا بیماری ساده ی نیست بنابراین نباید اصلا خودتو اذیت کنی و خودتو سرزنش کنی نباید خودتو مقایسه کنی با دوستات که اونا چرا میخورن چاق نمیشن من چرا میخورم چاق میشم من الان جواب این سوالتو واضح برات توضیح میدم انورکسیا بیماری هست که تو مدام داری به چاق شدن فکر میکنی در حالی که لاغری حتی دوست داری لاغرتر هم بشی  و خودتم دوست داری درمان بشی اما نمیتونی تنهایی چون خیلی سخته تنهایی برای همینه که چاق میشی با اینکه هیچی نمیخوری چون تو داری مدام به چاقی فکر میکنی و هراس داری پس بزار یک چیزی بهت بگم با نخوردن سوخت و ساز بدنت کندتر میشه و به مرور چاقتر هم میشی من خودم یک روز درگیر این بیماری بودم بنابراین خیلی دوست دارم بهت کمک کنم چون به شدت خودم ضربه خوردم از این بیماری و الان که ۱۸ سالمه مدام دارم درد میکشم لطفا بهم به صورت شخصی پیام بده تو نی نی سایت یک چیزایی رو شخصی باید بهت بگم و اینکه کمکت کنم شاید بتونیم با کمک همدیگه تورو نجات بدیم که بیشتر ضربه نخوری 

عزیزم انورکسیا بیماری ساده ی نیست بنابراین نباید اصلا خودتو اذیت کنی و خودتو سرزنش کنی نباید خودتو م ...

ترخدا به من کمک کن منم انورکسیا دارم وزنم ۳۷ رسیده اوضاع خیلی بدی دارم

با عمق وجودم درکت میکنم

هم سنتم ازت ۵، ۶ کیلو هم کمترم منتها ۱۶۰ عه قدم

منم انورکسیای مسخره رو داشتم روزگارم سیاه بود

افسردگی گرفتم و خودزنی و خودکشی و...

آخر هم با سابلیمینال نتیجه گرفتم که خداا خیرشونن بده سابلیمینال گوش میدم الان هرچییی میخوام هرچقدررر که دلم بخوادم میخورم لاغرم هستم همون حتی کمترم می‌شم!