2777
2789

خانوما به شدت به پندو اندرز و توصیه نیاز دارم. حس میکنم انورکسیا دارم.40کیلو ام با قد 163 از ترازو بشدت هراس دارم  توماه رمضون مشکلم دو برابر شده...16سالمه تو سن نیاز...دوستام همه میگن انقد میخوریم اما چاق نمیشیم.بهشون حسودیم میشه منم میخوام مثل اونا باشم راحت از غذا لذت ببرم اما حتی یه تیکه ساقه طلایی رو با عذاب میخورم.تورو خدا بگین چیکار کنم. دکتر بهم گفته باید10کیلو اضافه کنی چون پریودیم 2ساله قطع شده اما از نیم کیلوش هم میترسم.. باب مامان بابام همیشه دعوا دارم....😭😭😭😭😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون عادت كردي به لاغري از چاق شدن ميترسي... در حاليكه وقتي به وزن نرمال رسيدي ميبيني كه چقدر اشتباه ميكردي... درسته كه نظر بقيه خيلي اهميت نداره ولي به هر حال حس خوبي به اطرافيان نميدي...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
چون عادت كردي به لاغري از چاق شدن ميترسي... در حاليكه وقتي به وزن نرمال رسيدي ميبيني كه چقدر اشتباه ...

آره شاید حق با توعه همه مسخرم میکنن تو عروسی ب یه جوری نگام میکنن اما تا عضم چاق شدن میگیرم بعد یه وعده پشیمون میشم

چند بار خواستم برم اشتها آور بگیرم اما مشکلم اشتها اور نیس از بالا رفتن عدد ترازو بشدت بهم میریزم

دركت ميكنم... اشتباه نكن... منم 45 كيلو بودم و فكر ميكردم باربيم!!! در حاليكه الان خيلي بهترم... هم از لحاظ قيافه و تيپ و هم از نظر آرامش روحي...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

دوسال پیش با یه دوستم شروع کردیم به رژیم گرفتن الان اون وزن نرمال داره اوازش همه جا پیچیده کههرررچی بهوره چاق نمیشه حتی تو یه روز 14تا شیرینی رو باهم میخوره اما من 10کیلو وزن کم دارم و 1 شیرینی باعث میشه همش فک کنم مبادا چاقم کنه

عزيزم غلبه بر انوركسيا كار اسوني نيست .حتما نياز به روان شناس مجرب داره.خيلي از مدل ها و انجلينا جولي با اين بيماري دست و پنجه نرم كردن و بهش غلبه كردن.دعواي پدر و مادر و اضطراب حالت را بدتر مي كنه بايد با يه روان شناس مجررررب كليشه هاي ذهني ات تغيير كنه .همين كه ناراحتي از اين حالت قدم بزرگيه و نصف راه را رفتي .بايد از قطعات كوچك غذا شروع كني و به دفعات بخوري و موقع غذا خوردن حواست را پرت كني .مثلا با كامپيوتر كار كني .لباس هاي تنگ كه تغيير سايزت را محسوس مي كنن را استفاده نكني وزنه را از جلوي ديدت برداري .با ادمهاي چاق كه از چاقي در عذابن ارتباط نداشته باشي و از همه مهمتر از اضطراب دوري كني .هر استرس كوچكي ببشترش مي كنه

از دست ما کاری بر نمیاد. مامانت اینا باید شمارو درست کنن.  شما اگه بری ورزش کنی درست میشی!!!  موقع ورزش موز بخوری، بعدش هم خود به خود ضعف میکنی میری سراغ غذا. فیتنس و بادی بیلدینگ و اینا هم نرو. 

والیبال.  ژیمناستیک.  اسکیت. 

وقتی بری ژیمناستیک مربیت حسابی میسازدت! 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟