2821
2789
عنوان

کیا شیر شون زیاده

171 بازدید | 16 پست

کیا از اول شیرشون خوب بود؟

چه حسی داره؟🥺

من از اول شیرم کم بود، هر چی شیر افزا بود خوردم، هر کاری بود کردم، شیردوش گرفتم میدوشیدم، رفتم پیش مشاور شیردهی، لچ رو اصلاح کردم اما نشد که نشد، تا ۴ ماهگی بچه م شیر خودمو خورد تا جایی که میتونستم بدم، ولی الان دیگه شیرخشک میخوره.

یه وقتایی در روز کلا سینه م خالی خالی میشد، هر چی فشار میدادم چیزی نمیومد:(

حیلی تلاش کردم ولی حیف .

انقدر غصه خوردم که بچه م از شیرم سیر نمیشه، هر چقدر بهش شیر میدادم بازم گرسنه میموند.

تا ۱ ماهگی که فقط شیر خودمو میخورد اصلا وزن نگرفت و خیییییلی لاغر بود، الان عکساشو میبینم جیگرم آتیش میگیره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما تجربه ای داشتید؟

من شیرم بی نهایت زیاد بود با اینکه لاغر بودم اما دیدم خیلیا واقعا ندارن

تغذیه ات خوبه؟

از نبرد تا پیروزی راهی نیست✌🏻نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈

من شیرم بی نهایت زیاد بود با اینکه لاغر بودم اما دیدم خیلیا واقعا ندارن تغذیه ات خوبه؟

انقدر خوردم همه چیز که ۱۰ کیلو اضافه کردم ولی هیچ تاثیری نداشت، دیدی همه. خانما میگم فلان چیز رو میخوریم تاثیر میذاره شیرمون بیشتر میشه، مال من هیچی روش تاثیر نداشت.

شما کار خاصی کرده بودید؟

زیاد بود چجوری بود؟

انقدر خوردم همه چیز که ۱۰ کیلو اضافه کردم ولی هیچ تاثیری نداشت، دیدی همه. خانما میگم فلان چیز رو میخ ...

نه اصلا حتی قبل از اینکه بچه بیاد شیرم رون میشد

درحدی که فواره میزد لباسام خیس میشد دایم پد میزاشتم

لطفاً خودتو ناراحت و سرزنش نکن عزیزم مطمئنم شما یکی از بهترین مامانای دنیا هستید

شما خودتون کجایی هستید؟آخه من مادرم شیرش خوب بوده، اما من و خواهرم نه

من کورد هستم

حالا مامان من اصلا تمایلی به شیردهی نداشته فقط 40 روز شیر داده مابقی شیر خشک

الان انقدر شیرخشکا غنی شدن که جای نگرانی نیست

من وقتی دلستر میخوردم و ماهی یه ماهی ما جنوبیا داریم اسمش ماهی بیه هست خیلی شیر آوره و مرغ محلی و بادمجان شییرم زیاد میشد

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

نه اصلا حتی قبل از اینکه بچه بیاد شیرم رون میشد درحدی که فواره میزد لباسام خیس میشد دایم پد میزاشتم ...

خوش به حالتون 🥲❤️❤️

خیلی دلم میخواست خودم بهش شیر بدم ولی خب چه میشه کرد

من کورد هستم حالا مامان من اصلا تمایلی به شیردهی نداشته فقط 40 روز شیر داده مابقی شیر خشک الان انقدر ...

من خودمم شیرخشکی بودم از بقیه خواهر برادرهام که شیر مادر خوردن باهوش تر و سالم تر و قدبلند ترم😅 کاش تو مخم بره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز