2777
2789

منم بخاطر شرایط کاری شوهرم یک ماه به یک ماه روباید برم خونه مامانم اینا خیلی روی تربیت پسرم اثرگزاشته خیلی پشیمونم اصلا اونجوری که میخواستم نتونستم تربیتش کنم خیلی دوسدارم باردارشم ولی میخام بزارم پسرم بره مدرسه تنها باشم یکم باتربیتش کارکنم درست شد اقدام کنم  خیلی بده شرایط اینجوری خیلی بد  اخه ادم یه روز میتونه خونه مکسی باشه دوروز بشه کلللی کلافه میشی کاملا درکت میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم ده  پانزده روز. که سرپا شی . البته خوب معمولش 40 روزه ولی حال که از شوهرت دوری دوهفته بم ...

همش دعا میکنم درگیر زردی و این چیزا نباشه، وزنشم خوب باشه که بشه زود  ختنش کرد

بچه ها برام دعا کنید

برای پسر اولم بعد از سزارین خیلی داغون بودم امیدوارم این یکی بهتر باشم

خدایا دوستت دارم

اگه قصد ختنه و اینا داری  باید بیشتر بمونی احتمالا پسرت فضوله مامانت ایناهم غر میزنن واسه این معذبی

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند
منم بخاطر شرایط کاری شوهرم یک ماه به یک ماه روباید برم خونه مامانم اینا خیلی روی تربیت پسرم اثرگزاشت ...

وای خیلی سخته اینجوری.پسر من تو این یه ماه خیلی پرخاشگر شده، البته رفتار دیگران هم باهاش اصولی نیست. من با اینکه خیلی دورم ولی خیلی زیاد خونه ی مامانم اینا نمیام ولی این بار دیگه مجبور شدم

خدایا دوستت دارم
اگه قصد ختنه و اینا داری  باید بیشتر بمونی احتمالا پسرت فضوله مامانت ایناهم غر میزنن واسه این م ...

پسرم کلا فضول نیست،خیلی بد دهن شده، نمیدونم چرا وقتی میام اینجا اینجوری میشه، به همه حرف بد میزنه، از صبح تا شب تو خونس، حوصلش سر میره، کسی نیست باهاش بازی کنه، خونه خودمون کلی سرگرمی داشت و کلاس میرفت، باباش کلی براش وقت میزاشت

خدایا دوستت دارم

خب این طوری که هی بخوای جابه جابشی سخته خب اگه ازاول می موندی خانه خودت ولی مامانت میومدپیشت بمونه خیلی بهتربود 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
به نظرتون میتونم بچه 15 روزه رو با پرواز ببرم. اینم بگم که اونجایی که هستیم کمکی ندارم، همسرم هم صبح ...

والا من مامانم پیشم بود اما از همون روز اول خودم بلند شدم 

التماس دعا

من جای شما بودم میگفتم مامانم بباد پیشم تا من برم اونجا

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
خب این طوری که هی بخوای جابه جابشی سخته خب اگه ازاول می موندی خانه خودت ولی مامانت میومدپیشت بمونه خ ...

از خدام بود اینطوری بشه، مامانم شرایطش رو نداشت، قبول نکرد، وگرنه آدم خونه خودش خیلییی راحت تره

خدایا دوستت دارم
پسرم کلا فضول نیست،خیلی بد دهن شده، نمیدونم چرا وقتی میام اینجا اینجوری میشه، به همه حرف بد میزنه، ا ...

کاملا درکت میکنم مامانت نمی تونس بیاد خونه شما اینجوری رفت و امدی هم از سر راهت میرفت

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند