2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی بگممن ک گفتم زندگیه با هم بسازیمشمنو پیش مردم عیب بودچ میدونستم بعد یکسال هار میشه و ب جای تشکرشه ...

خدا لعنتش کنه متنفرم از این مردا اسمشون مرد نی ی مشت ریقو کثافت

پرنسس شدن توقع دارن زن بهشون خرجی بده

ی اشغالم بود ب من میگف اگر ازدواج کنیم هزینه ها ۵۰ ۵۰ منم کات کردم

خدا لعنتش کنه متنفرم از این مردا اسمشون مرد نی ی مشت ریقو کثافتپرنسس شدن توقع دارن زن بهشون خرجی بده ...

خدا پدر شو بیامرزه همون اول بهت گفت تو هم ردش کردی....

این گوه اصن ی جوری رفتار میکرد تو میگفتی فرشته ملائکه هس

بعد کلا ی ادم دیگه شد

از نداری تحقیر شد

بعد وقیح شد

در جواب من میگه الان کی پول داره؟

میگه وظیفه پدر مادره منه کمک کنن؟

اصن خیلی بیخوده

دلم میخاد سم بدم بکشمش

خدا پدر شو بیامرزه همون اول بهت گفت تو هم ردش کردی....این گوه اصن ی جوری رفتار میکرد تو میگفتی فرشته ...

این پسره هم به من میگف اگر ازدواج کنیم باید همه چی ۵۰ ۵۰ باشه منم فهمیدم هم خسیسه هم بد ذات و منم گفتم گورتو کم کن شرتو کم کن

سگه تنهایی شرف دارع ب بودن با آدمایی کع چرتکه میندازن واست😐😑خبر مرگشون مرد هستن باید حامی باشن ساپورت کنن آدمو اینا برعکسن

اگر اذیت میشی و خانوادت پشتت هستن جدا شو

این پسره هم به من میگف اگر ازدواج کنیم باید همه چی ۵۰ ۵۰ باشه منم فهمیدم هم خسیسه هم بد ذات و منم گف ...

جدا ک خونوادم دق میکنن

تو شهر انگشت نما میشیم

همه منو میشناسن

نمیدونم چطور توضیح بدم😭

جدا ک خونوادم دق میکننتو شهر انگشت نما میشیمهمه منو میشناسننمیدونم چطور توضیح بدم😭

میدونم چی میگی

خب خواهر پس چ کنی

اگر اینجوریه باید کنار بیای🥲

کاش قبل ازدواج و بله گفتن میفهمیدی

چطور اشنا شدی باهاش؟؟؟

الان کلا سر کار نمیره؟

میدونم چی میگیخب خواهر پس چ کنیاگر اینجوریه باید کنار بیای🥲کاش قبل ازدواج و بله گفتن میفهمیدیچطور ا ...

گوه سر کار میره

ولی همش میره واس قسط

اشغالو ول کنی یکسره خونه مادرشه

مادرش ب عزاش بشینه الهی

میدونم چی میگیخب خواهر پس چ کنیاگر اینجوریه باید کنار بیای🥲کاش قبل ازدواج و بله گفتن میفهمیدیچطور ا ...

کثافت اشنا بود

۲ سال دویید تا رسید بهم

الهی خبر مرگش بیاد

تنها چیزی ک ارومم میکنه

تازه یاد ننه اش افتاده

هفته ۷ روز من خونه نباشم میره اونجا

خب بتمرگ تو خونت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز