2777
2789

سلاپ شبتون بخیر دوستان من مرداد میخوام عقد کنم اما تاالان با نامزدم هیج برنامه ای نریختیم یعنی کلا نمیدونم باید چکارکنم دراین مورد هم کسی کمکم نمیکنه لطفاااا شمااا بگید باید چکارکنیمممم خیلیییی بی تجربمممم چون ن داداش داشتم ن خواهر  , یکی یدونم و زیاد عروسی ملوسی نداشتیم خخخخ . مثلا برای عقد چه خریدایی بایدکنیم ?و چ چیزایی نیازه

تیکر عروسیمه

لستگی داره عزیزم من خودم خرید مرید نرفتم عقط برا حلقه رفتیم اما معمولا قبل عقد عروس رو میبرن خرید کفش و مانتوو این چیزا میخره لوازم ارایش و اینا و حلقه و این چیزا

خدایا شکرت تنهام نزار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لستگی داره عزیزم من خودم خرید مرید نرفتم عقط برا حلقه رفتیم اما معمولا قبل عقد عروس رو میبرن خرید کف ...

کاش حالا واسه این خریدا فقط ما دوتا میرفتیم خانواده ها نیان چون سخته بااونا خرید کردن 

تیکر عروسیمه