2777
2789
عنوان

فنگ شویی و اسلام

5442 بازدید | 34 پست

دوستان سلام

قصد داشتم اصول فنگ شویی رو توو خونه م انجام بدم تااینکه دیدم یه سایت نوشته بود اشاعه بت پرستی هست آخه من شدیدا دینم اسلام رو دوسدارم و نمیخام برخلاف قواعدش عمل کنم

لطفا اگه نظریا تجربه ای دارین بگین

ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ ارتباطی نداره عزیزم

من همیشه از فنگ شویی استفاده میکنم تو خونم

بهترین کتابم ک در این زمینه خوندم👈طراحی نظم به شیوه فنگ شویی

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

ضمنا میدونم یه چیزاییش از قدیم بوده مثلا مامانم میگفت همیشه توو خونه گندم باشه و توو فنگ شویی هم همینو میگن

اما من در مورد مجسمه های ثروتش و اینا منظورمه

خلاصه اگه تجربه ای دارین بگین مرسی

فنگ شويي و اسلام؟؟؟؟؟ نميدونم والا من كه تاحالا چنين چيزي بر نخوردم، اصل فنگ شويي در اين هست كه از نظر بار انرژي و چيدمان وسايل خونه جوري باشه كه ارامش برقرار بشه، مثلا پنجره و نور افتاب يكي از مهمترين منابع دريافت انرژي داخل خونه هست، فنگ شويي مياد راهايي پيشنهاد ميده كه جلوي ورود اين انرژي گرفته نشه مثلا ي مبل سه نفره جلوي پنجره بزرگ گذاشته نشه، اين اصل توي خيلي رشته هاي هنري ديگه هم هست مثلا گرافيك يا حتي خطاطي، فكر ميكنم جايي كه خوندي يكم اتيشي با قضيه برخورد كرده باشه در هر صورت شما هر چيز ساده رو ميتوني خوب برداشت كني ميتوني بد، مثل زمان قديم كه عروسك رو هم نوعي بت حساب ميكردن 

الان یه مطلب درین مورد خوندم خیلی نگران شدم دقیقا عنوانش این بود  فنگ شویی اشاعه بت پرستی در ...

عزیزم تو ایران همه چی جییییزه!!!

شما کار خودتو بکن

تو ابن مملکت همه چیو بهم ربط میدن!

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
چه ربطی داره آخه,,,,عزیزم فنگ شویی مغایر نیست با دین اسلام

والا منم کلا این شرقیها رو قبول دارم همه چیشون رو حساب کتابه خصوصا چینی ها

ولی اونجور ک اون مطلبه نوشته بود ترسیدم

فنگ شويي و اسلام؟؟؟؟؟ نميدونم والا من كه تاحالا چنين چيزي بر نخوردم، اصل فنگ شويي در اين هست كه از ن ...

آره قبول دارم

آخه داشتم فک میکردم چی اشتباه بوده توو خونه م که یهو همه چیم از دست رفت 

عشقم کارم

خاستم خونه رو یکم بهترش کنم که باز این مطلب رو خوندم ترسیدم