قصد داشتم اصول فنگ شویی رو توو خونه م انجام بدم تااینکه دیدم یه سایت نوشته بود اشاعه بت پرستی هست آخه من شدیدا دینم اسلام رو دوسدارم و نمیخام برخلاف قواعدش عمل کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره قبول دارم آخه داشتم فک میکردم چی اشتباه بوده توو خونه م که یهو همه چیم از دست رفت عشقم ک ...
ببين اين مسائل رو هيچوقت بدون تحقيق قبول نكن، مثلا بهت بگم نماد دست حضرت فاطمه كه ما داريم، توي مسيحيت بوده، توي يهوديت بوده، برو تااااا مصر باستان، حالا اين وسط فراماسونري هم ي استفاده اي از اين كرده، من توي ي نمايشگاه ي تابلو داشتم كه اصلا و ابدا ربطي به دين نداشت، و موضوعش صلح بود، به خاطر همين ي نماد چون توي فراماسونري هم ي كوچولو بوده تابلو من اجازه نمايش نگرفت، فنگ شويي منشا درسته از بودايي ها بوده و اون مجسمه ها كه ميگي نوعي نماد براي اونا به حساب ميان، حالا بعضيا هستن انقدر سست ايمان هستن كه اون ميشه بت براشون، بعضيا هستن بهش اعتقاد پيدا ميكنن در حد سطحي كه مثلا اين باشه من خوش شانسم، همون تلقين كردن باعث خوش بيني و انرژي مثبت ميشه و كارشون راه ميافته، بعضيا هم از اون تيكه كلا خوششون نمياد و استفاده نميكنن، چيزايي مثل فنگ شويي انقدر وسيع هستن كه اون جنبه ها شايد يك هزارم درصدش هم نشن پس تو قسمت خوبشو ببين.
ببين اين مسائل رو هيچوقت بدون تحقيق قبول نكن، مثلا بهت بگم نماد دست حضرت فاطمه كه ما داريم، توي مسيح ...
ممنون که باحوصله ج دادین اما من اینجوریم که یا باید قبولش داشته باشم یا نداشته باشم
ینی بدونم درست هست یانیست
مث اسلام میدونم درسته اما من مسلمون خوبی نیستم باوجودیکه یه چیزاییش رو به هیچ عنوان قبول ندارم مث برده داری یا غنیمت جنگی اما باخودم میگم حتمایه چیزی هست ک ذهن من الان درکش نمیکنه
ببین عزیزم اول از همه فنگ شویی رو باید درست تعریف کرد ،ما با فنگ شویی انرژی منفی رو از خونه دور میکنیم وکاری میکنیم که انرژی مثبت توخونه حتی گوشه کنار ها هم جریان داشته باشه ،حالا این که مجسمه ونماد وتندیس تو خونه بزاریم همش الکیه وشاید هم ترویج شیطان پرستی وبت پرستی باشه چون تو اعتقادات ما همچین چیزی نیست ،واینکه یکی از چیز هایی که تواسلام سفارش شده مثلااز بین بردن تار عنکبوت در گوشه دیوار هست که کراهت داره واون زمان میگفتن خانه شیطان هست ودر علم الان فهمیدن که باعث بازتاب امواج مضر به خونه میشه وجریان پیدا میکنه تو خونه ،پس ببین چی درست هست چی اشتباه یا مثال دیگه همین دود کردن اسپند خودش فنگ شویی هست که کلی سفارش شده .
خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼 خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.
ممنون که باحوصله ج دادین اما من اینجوریم که یا باید قبولش داشته باشم یا نداشته باشم ینی بدونم درست ...
اخه ببين اسلام خيلي فرق ميكنه با فنگ شويي، مثال بخوام برات بزنم اسلام مثل اين ميمونه كه تو باور داري غذا برات خوبه و بايد بخوري ، اما چيزايي مثل فنگ شويي مثل اين ميمونه بستني دوست داري، اما حالا مياي انتخاب ميكني خوب شكلاتي بيشتر دوست دارم، توت فرنگي اصلا خوشم نمياد، تو نميتوني بدون غذا زنده بموني ولي براي بستني حق انتخاب داري بود و نبودش هم برات فرقي نميكنه، دين خيلي كلي تره و اعتقادش عميق تره و تاثير صد در صد داره روي زندگيت