2821
2789

حدود دو ماه پیش بودخونه نبودم شوهرم بهم زنگ زد گفتش که آره خونه رو دزد زده اومدم دیدم همه چی به هم ریخته شده بود همه چی ریخته بود زمین حتی قابلمههای آشپزخونه هیچی سر جاش نبود هیچ اثری که انگار دزد اومده باشه تو این خونه نبود در هم سالم بود پلیسم حتی تعجب کرده بود ادعا داشت شوهرم که دزد اومده تو این خونه منم خونه نبودم طلا هم برده بودن شوهرم قفل درو عوض نمیکرد من شک کردم ماهه میپرسم بالاخره چی شد پیگیری کردی جواب درستی بهم نمیداد عین خیالش حتی نبود همه شواهدو کنار هم گذاشتم متوجه شدم که کار خودشه از اول هم البته شک داشتم بهش پیام دادم من مطمئنم که دزدی تو این خونه پاشو نذاشته تو این خونه رو به هم ریختی و ادعا کردی که دزد اومده مد خونه هرچی فحش بود بهم داد گفت گوه میخوری زر میزنی هرچی گفتم درست صحبت کن بدتر میگفت میگفت برو بمیر آره به هم ریختم جونت در میومد تمیز کنی همش میخوابی خونه کلی یعنی بد و بیراه گفت من کلمه یعنی برنگشتم جوابشو بدم الان سه روز گذشته یه جورم میاد رفتار میکنه که انگار حرفی بهم نزده منم اصلاً باهاش حرف نزدم حتی معذرت خواهی هم نکرده البته اون چی حالیشه و این سالها حرف درست ازش نشنیدم رفتم درخواست طلاق دادم ولی همچنان تو این خراب شدم چه کار کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شوهرت نقشه برای طلاهات کشیده بوده

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

اعتیاد به چی داره؟کمکش کن ترک کن بچه ت گناه داره تو که وضعیت شوهرت میدونی آخه چرا طلا تو خونه نگه می ...

یعنی حالم داره ازش به هم میخوره جلوی بچه داره به من فحش میده هرچی میگم آرومتر هرچی میگم باشه بدتر فحش میده عین سگ هارشده

یعنی حالم داره ازش به هم میخوره جلوی بچه داره به من فحش میده هرچی میگم آرومتر هرچی میگم باشه بدتر فح ...

آره شوهر منم خیلی بداخلاق

فرض کن چند وقت پیش شوهر همسایه به من گفت دخترم صدای شوهرت اذیت مون میکنه ،حالا تو شاید به خاطر بچه ت موندی

چه میتونیم بکنیم

برای نامه بنویس

سعی کن تو داد نزنی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792