2777
2789
سلام عزیزم. راستش رو بخواید دقیق نمیدونم اوضاع دانشکده های دیگه به چه صورته. ولی صد درصد دانشگاه ه ...

عزیزم این سوال رو هم جواب بدین ممنون میشم: به نظرتون بازار کار گفتاردرمانی بهتره یا فیزیوتراپی؟ اگه یه نفر درآمد براش مهم‌تر باشه کدوم رو انتخاب کنه بهتره؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
عزیزم این سوال رو هم جواب بدین ممنون میشم: به نظرتون بازار کار گفتاردرمانی بهتره یا فیزیوتراپی؟ اگه ...

فیزیوتراپی بهتره.

من دانشگاه جندی شاپور درس خوندم عزیزم.

من تعریف علوم بهزیستی و توانبخشی تهران رو بیشتر شنیدم عزیزم.ولی خیلی مطمئن نیستم که کدوم بهتره.

شیراز هم خیلی تعریفش رو شنیدم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فیزیوتراپی بهتره. من دانشگاه جندی شاپور درس خوندم عزیزم. من تعریف علوم بهزیستی و توانبخشی تهران رو ...

خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی‌تون عزیزم❤️

خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی‌تون عزیزم❤️

خواهش میکنم گلم.⚘⚘

چون هیچ جااستخدام نمیکنن، پرکیسی هم درصدکم میدن، مطبم پول زیادمیخوادوجاهای خوب اشباع شده من ۴ساله یه ...

عزیزم واقعا فیزیوتراپی استخدام نمیکنن؟ یعنی بازار کارش دیگه خوب نیست؟ به نظرتون اگه کسی رتبه اش بخوره وارد این رشته بشه یا نه؟

ماهی ۴تومن،یه تومنشونگه میدارن وقتی بیمه هاواریزکردن

عزیزم شما دریافتی ماهیانه تون سه تومنه یا چهار تومن؟ و این مبلغ رو در ازای چند ساعت کار میگیرین؟

چون هیچ جااستخدام نمیکنن، پرکیسی هم درصدکم میدن، مطبم پول زیادمیخوادوجاهای خوب اشباع شده من ۴ساله یه ...

سلام

میدونم پست مال ۳ سال پیشه 😁😁

ولی گفتم منم نظرم و بگم.

خداییش خیلی سخته استخدام شدن تو این رشته من ۴ ساله خیر سرم منتظر استخدامی هستم ولی دریغ از استخدام

هر بار منتظر ازمون وزارت بهداشتم ولی هر بار ناامیدتر میشم.

بیرون هم همش یا ساعتی میخوان یا درست حسابی پول نمیدن اونم بدون بیمه تازه

نمیدونم شاید هم کم کاری و بی عرضگی خودم هم هست که ۴ ساله نشستم خونه به امید استخدام😭😔😔😔

امروز از وقتی بیدار شدم خیلی حس بد و ناامید کننده ای دارم😔

شما چیکار کردین؟

کلینیک زدین؟

سلام میدونم پست مال ۳ سال پیشه 😁😁 ولی گفتم منم نظرم و بگم. خداییش خیلی سخته استخدام شدن تو این ...

منم نه هنوز خیلی دلم میخواست مطب بزنم ولی بااین وضعیت گرونی ‌کرونا همسرم پشیمونم کرد منم ناامیدم ازاین رشته ،الان تویه مطب خصوصی کارمیکنم با ماهی۴.۵بدون بیمه،شما چی؟

منم نه هنوز خیلی دلم میخواست مطب بزنم ولی بااین وضعیت گرونی ‌کرونا همسرم پشیمونم کرد منم ناامیدم ازا ...

من تو مرکز خصوصی سالمندان کار میکنم اونم ساعتی

ساعتی ۵۰ هزار😑😑😕😕

۳ ساعت که میشه ۱۵۰🙁

کل ماه ۲ و خورده ای شاید بشه

ولی خب پیشنهادای شغلی دیگه هست خودم به خاطر شرایطم نمیخوام برم.

من دوست داشتم استخدام بیمارستان بشم که اونم قسمت نشد😔