2821
2789
عنوان

لطفا راهنمایی کنید

82 بازدید | 9 پست

همسرم سرکار که کار میکنه تو اداره اشون همکار خانم هم دارند حالا من با طرز رفتار همسرم و اینا مشکلی ندارم ی همکار خانم داره ازدواج هم کرده فکر کنم ی بچه دوساله هم داشته باشه حالا بخاطر کار خیلی وقتا تماس میگیره یا پیام میده که در مورد کار سوال میکنه ولی چیزی که اذیتم میکنه یکم این خانم احساس میکنم صمیمی رفتار میکنه مثلا همسرم با شما صحبت میکنه تو پیام و همه چی این لفظش تو اینا هست .. یا مثلا ی وقتایی شب ساعت ۹ شب ۱۰ شب زنگ میزنه مثلا چیزی بپرسه همسرم محل نمیزاره جواب نمیده باز مثلا چندین بار زنگ میزنه.. مثلا دوشب پیش بخاطر ی سری مسائل که همسرم نمیخواست اون متوجه بشه تماس رو جواب نداد بعدا پیامش داده بود کار داشتید خواب بودم به همسرم با شکلک خنده فرستاده چرا ساعت ۹ شب میخوابی؟؟؟ منم از این اینجوری صمیمی صحبت کردنش و فضولی هاش بدم میاد البته همسرم جواب نداده بود گفتم به اون چه تو چه ساعتی میخوابی گفت دو روزه نه زنگ و نه پیامش رو جواب ندادم خودش فهمیده ولی میدونم بازم همینطوره .. الان حساسیت منه یا واقعا این خانم داره صمیمی رفتار میکنه؟ اینا البته دوتا مثال بوده تا حالا چندین بار بوده اینجوری پیش اومده

نه واقعا صمیمیه حساس نیستی به شوهرت بگو محلش نذاره

Ich bin da, aber nicht ganz hier... عاشق یادگیری زبان های مختلف اممم چینی کره ای آلمانی انگلیسی عربی پرتغالی و ترکی استانبولی از هر کدوممم یه ذره☝😍بلند پرواز و کمالگرا و بی عقل هستم🤝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه واقعا صمیمیه حساس نیستی به شوهرت بگو محلش نذاره

جوابش رو کم میده وقتایی که میدونه برا فضولی هس جواب نمیده اصلا میگه الان میخواد باز فضولی کنه ولی بخاطر شغلش مجبوری ی سری هماهنگی ها رو باهاش انجام بده و اطلاع بدن

عجب آدمایی پیدا میشن سری بعدی که زنگ زد جواب بده بگو شوهرت خوابه اگر زمان مناسب زنگ بزنید حتما پاسخگ ...

آخه من اصلا گوشی همسرمون جواب نمیدم چون مشخص نیست ی وقت کار دارن باید هماهنگی انجام بدن و خود شوهرم تا جایی که بدونه برای فضولی تماس گرفته جواب نمیده میگه آه باز این زنگ زده فضولی کنه ولی چون بعدش دوباره اینجوری خودشو میندازه وسط اعصابم رو بهم ریخته آخه زنه حسابی ساعت خواب مرد متاهل به تو چه ... اهههه

آخه من اصلا گوشی همسرمون جواب نمیدم چون مشخص نیست ی وقت کار دارن باید هماهنگی انجام بدن و خود شوهرم ...

بنظرم با توجه به رفتار اون خانم همسر شما باید مرز ها رو تعیین کنه و فاصله رو به شیوه ی درست رعایت کنه نه با جواب ندادن و محل نذاشتن باید بهش بگه چی پیش خودت فکر کردی این موقع شب به من زنگ زدی وقتی میدونی الان تایم کاری نیست خونه ام و کنار همسرم هستم ، بهتره مسائل کاری رو توی همون اداره ی وامونده حل کنیم

بنظرم با توجه به رفتار اون خانم همسر شما باید مرز ها رو تعیین کنه و فاصله رو به شیوه ی درست رعایت کن ...

چی بگم والا آخه کارشون ی جوریه گاهی شبا هم باید ی سری هماهنگی انجام بدن چه با ایشون چه همکارای دیگه ولی زنگ هلی اضافی و فضولی هاشم زیاده که خود همسرم کلافه شده میگه باز این زنگ زد فضولی کنه🤦🏻♀️🤦🏻♀️ آخه ی جورایی اون بالادست تره از همسرم نمیتونه بهش تندی کنه .. میگه با بی محلی خودش میفهمه دست برداره

چی بگم والا آخه کارشون ی جوریه گاهی شبا هم باید ی سری هماهنگی انجام بدن چه با ایشون چه همکارای دیگه ...

ببین بنظرم پاشو برو اون اداره ی کوفتی رو روی سرش خراب کن😂

ولی جدی اعتماد به نفس داشته باش و سعی کن حساسیت به خرج ندی و مسئله رو زیاد بزرگ نکنی مخصوصا جلوی همسرت

ببین بنظرم پاشو برو اون اداره ی کوفتی رو روی سرش خراب کن😂ولی جدی اعتماد به نفس داشته باش و سعی کن ح ...

نه چیزی نگفتم بهش در همین حد چرا باید در مورد ساعت خوابیدن و نخوابیدن ت نظر بده گفتم که خودش گفت جوابش رو ندادم دو روز خودش فهمیده دیگه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز