ساراونيكا مدیر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1196 عنوان هفته ٢٦ بارداري لطفا راهنمايييم كنيدددددد | مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 30 پست سلام مامانا من توي واژنم يه حس دارم انگار همين الان جيش دارم ، يا انگار بچه داره پاش رو واژنم فشار ميده همون لحظه احساس ميكنم همين الان دارم جيش ميكنم ، ثانيه اي هستا ، وقتي مي ايستم اين حس بيشتره ، ميشه بگيدددد 1397/02/28 | 23:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساراونيكا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1196 ترشح بي رنگو بي بو كيسه ابه كيسه اب نيست پس؟؟؟؟؟
جانیار عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 8344 ترشح اومد قبل از سرفه ، ولي سرفه ميكنم حس ميكنم الان جيش ميكنم هيچي نيس عزيزمفشار بچه باعث شده ترشحاتت بيشتر بشهشيريني جات كمتر بخورتند تند هم مثانتو خالي كن بالاخره مامان جانان كوچولو شدم خدايا شكرت🙏🙏
24nazgol عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 4009 واااای چقد مثل منیی.منم دقیقا همینجورم .هفته ۲۵ م اما چند هفتست وقتی میرایستم متوجه میشم احساس دسشویی شدید دارم.و زود به زودم احساسش میاد اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله
جانیار عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 8344 كيسه اب نيست پس؟؟؟؟؟ نه عزيزمكيسه اب نه غلظت داره نه رنگ نه بو دقيقا مثه اب ميمونهبا يه سرفه مياد گرمم هست بالاخره مامان جانان كوچولو شدم خدايا شكرت🙏🙏
سوفيا عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 3023 دقیقا مث من عزیزم مشکلی نیست طبیعی من رفتم سونو گفت بچه به پاس من همش احساس میکردم پاش الان میزنه بی ... دقيقا مث من
24nazgol عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 4009 رایتی مگه شما نمیگی هفته ۲۶ هستب پس چرا تیکرت میگه ده هفته به زایمان مونده!؟ اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله
سوفيا عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 3023 من دوقلو دارم عزيزم به سلامتي ايشاله زايمان كني منم دقيقا همين حس و دارم ضربه هاي زياد زير شكمم و حس دسشويي
ساراونيكا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1196 رایتی مگه شما نمیگی هفته ۲۶ هستب پس چرا تیکرت میگه ده هفته به زایمان مونده!؟ دو قلو دارم احتمالا ١٥ مرداد زايمان ميكنم
24nazgol عضویت: 1396/05/07 تعداد پست: 4009 دو قلو دارم احتمالا ١٥ مرداد زايمان ميكنم سزارینی؟ اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله
نازامین عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 7474 شياف براي چي ؟؟ چه نوع شيافي؟؟ شیاف پروزسترون یا امپول پرولوتون بهت نداده تا زایمانت زودرس نشه؟ براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .
ساراونيكا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1196 شیاف پروزسترون یا امپول پرولوتون بهت نداده تا زایمانت زودرس نشه؟ شياف استفاده ميكنم ، شايد بده هفته ديگه برم ولي هفته ٢٦ هستم
نازامین عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 7474 شياف استفاده ميكنم ، شايد بده هفته ديگه برم ولي هفته ٢٦ هستم خوب دیگه همون عالیهاصلا نگران نباشکار نکن خم و راست نشودسشویی فرنگینماز نشستهولی منم دقیقا همینطور بودم هیچ مشکلی هم پیش نیومدفکر کنم کسانی که غیر از زمان بارداری هم زود به زود مثانه شون پر میشه در دوران بارداری این حس رو دارن چون مثانه مون کوچیکه نی نی روش اثرداره براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .
ساراونيكا مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 1196 خوب دیگه همون عالیه اصلا نگران نباش کار نکن خم و راست نشو دسشویی فرنگی نماز نشسته ولی منم دقیقا ... مرسي عزيزم راست ميگي امروز كار زياد كردم ، و كلا من دستشويي زياد ميرفتم قبل بارداريم ، واقعا مرسي خيالم راحت شد