2777
2789

مامانم اینا اصلا نمیزارن برم بیرون فعلا هم شرایط کارشون طوری نیست که بشه پیچوند تولد دوستم نزدیکه گفت در حد دوساعت فقط بیا پیشم منم با اینکه دوستمو میشناسن نمیزارنن😭

حالا اون هیچ چطوری برم بیرون واسش کادو بگیرم

دخترا شما تاحالا پیچوندین؟

به چه روشی

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🦋 غصه هم میگذرد☘️💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته که به فکر پیچوندنی

۱۷سالمه تولد دوستمه

کل جدو ابادش رو میشناسن حتی خودش ،مامانش هم تلفنی به مامانم گفت ولی بازم قبول نکردن

چندسالته؟مادرامنم همینطوری بود بااینکه هیچکاری نمیکردم وهیچ چیزبدی ازم ندیده بود بازم اجازه نمیداد ت ...

۱۷ سالمه

مامانم هم راضی شه بابام نمیشه

۱۷سالمه تولد دوستمه کل جدو ابادش رو میشناسن حتی خودش ،مامانش هم تلفنی به مامانم گفت ولی بازم قبول نک ...

یاد بگیر نپیچون کلا پیچوندن راهکار درستی نبوده و نیست از الان ترک کنی و نری سراغش بهتره

چرا نیمزارن بخاطر شرایط بیرون یا حساسن کلا؟

هر جفتش

ولی اگه بخوام بپیچونم باید صبح قبل از مدرسه برم (بعد از ظهری ام)مثلاً ساعت ۱۰برم که دوازده برگردم

یاد بگیر نپیچون کلا پیچوندن راهکار درستی نبوده و نیست از الان ترک کنی و نری سراغش بهتره

آخه چاره آیی ندارم تقصیر خودشونه

آخه چاره آیی ندارم تقصیر خودشونه

ببین من درک میکنم تو این سن واقعا علایق آدم و وقت گذروندن با رفیقاش خیلی منطقی به نظر میرسه و واقعا هم هست ولی چرا باهاشون نمیشینی صحبت کنی؟ خیلی صمیمی بشین بگو مامان من ۱۷ سالمه دیگه اینطور نیست که خیلی بچه باشم یا خیلی بزرگ باشم تو سنی هستم که وقت گذروندن با دوستام باعث شادی روحیه ام میشه پس چرا اینو دریغ میکنی؟ قرار نیست اتفاقی بیوفته تو یه جا نشستیم کادو میدم عکس میگیریم برمیگردم این کار های تو باعث عقده تو دل من میشه ... ببین واقعا اگه اینطوری صحبت کنی خیلی نتیجه بهتری میگیری تا پیچوندن اونو میگن نکن چون عاقبت اینه اونا دوباره موضوع رو نمیفهمن یعنی نمیفهمن که تو فقط علاقه داری بری تولد دوستت و بعد ها سر مسائل دیگه دعواتون میشه پس راهکار درستی نیست

ببین من درک میکنم تو این سن واقعا علایق آدم و وقت گذروندن با رفیقاش خیلی منطقی به نظر میرسه و واقعا ...

آخه عزیزم بارها و بارها صحبت کردم بزرگ های فامیل گفتن گفتن نمیشه که نمیشه هنوز زوده واقعا خودم دلم خونه که چرا باید برای تولد دوستم بپیچونم خیلی حالم گرفتس بقران

دلیلشون چیه؟

نمیدونم ببخشیدا ولی دلایل چرت و پرت نمیدونم ممکنه یکی خفتت کنه هنوز زوده ،

منم میگم اتفاقی که بخواد بیوفته میوفته دیگه ولی میگن ربطی نداره تا جایی که میشه باید جلوگیری کرد😐