2777
2789
زود ازدواج کردم..ولی زندگیم عالیه..بهتر از این همسر گیرم نمیاد..چرا طلاق بگیرم😊😄

مگه من میگم طلاق بگیر اونایی که مشکل دارن رو میگم 

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس
ما خانوادمون هیچی نداره من برای طلاق تنها رفتم محصر تنهد رفتم دادگاه تنها رفتم پول فقط ۵۰۰ هزار تومن ...

ایشالا  موفق تر بشی عزیزم  

خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرت با خودته؟ 

اره فعلا پیش منه خرجشو میدم خودم بردمش دکتر شوهر احمقم پول نداد البته منم نمیخوام بچمه جونمو میدم براش

ولی بنظر من زود ازدواج کردن خوب نیست 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
ما خانوادمون هیچی نداره من برای طلاق تنها رفتم محصر تنهد رفتم دادگاه تنها رفتم پول فقط ۵۰۰ هزار تومن ...

مهربون بودن اون خانواده ی دختر طلاق گرفته هم مهمه. زخم زبون بزنن چی؟ بازم باید طلاق گرفت و رفت تو خونه اونا؟ اینایی که بچه کوچیک دارن چی؟ بچشون چی میشه؟ یا پیش پدر می مونه و قلب مادر دائم نگرانشه و یا اینکه میاد پیش مادر و از مادرش سراغ پدرشو میگیره. اینا درده

خدا کنار ماست🌸

اون زمان میومدم نی نی سایت درد دل میکردم همه میگفتن طلاق بگیر اما من میگفتم صعیفم همیشه اینجا بهم راهکار یاد میدادن

😐😐😐😐

خو مگه دروغ میگم😄😓

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼

من 18 سالگی ازدواج کرده بودم 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
مهربون بودن اون خانواده ی دختر طلاق گرفته هم مهمه. زخم زبون بزنن چی؟ بازم باید طلاق گرفت و رفت تو خو ...

دوستم زخم زبون چیه منو دارن میکشن البته من به زودی جدا میشم از اینا یکم پول جمع کنم کارم هله فکر کنم ۳ ماه پیش اینا بمونم

می خواید پس انداز کنید تحصیل کنید هر کاری می کنید خونه همسرتون انجام بدید بیاید بیرون بعدا بخواید کارو پول بدست بیارید سخته...همه با اقبال مواجه نمی شن،اونم تو این وضعیت نابسامان اقتصادی  ...بی گدار نباید ب اب بزنید

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
آجی منم میخوادطلاق بگیره ولی نمیتونه

چرا؟

آجی منم میخوادطلاق بگیره ولی نمیتونه

چرا ؟ بابا بخدا من شرایطم بدترین بود تایپک من پر از حقارتم رو بخونین متوجه میشین