عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
ما خانوادمون هیچی نداره من برای طلاق تنها رفتم محصر تنهد رفتم دادگاه تنها رفتم پول فقط ۵۰۰ هزار تومن ...
مهربون بودن اون خانواده ی دختر طلاق گرفته هم مهمه. زخم زبون بزنن چی؟ بازم باید طلاق گرفت و رفت تو خونه اونا؟ اینایی که بچه کوچیک دارن چی؟ بچشون چی میشه؟ یا پیش پدر می مونه و قلب مادر دائم نگرانشه و یا اینکه میاد پیش مادر و از مادرش سراغ پدرشو میگیره. اینا درده
خـداجـونمممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـهمنهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
می خواید پس انداز کنید تحصیل کنید هر کاری می کنید خونه همسرتون انجام بدید بیاید بیرون بعدا بخواید کارو پول بدست بیارید سخته...همه با اقبال مواجه نمی شن،اونم تو این وضعیت نابسامان اقتصادی ...بی گدار نباید ب اب بزنید
آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است