2777
2789
بله از سال ۹۴ اینجا درد دل میکنم همه هم اون موقع ها گفتن طلاق بگیر اما من همش میگفتم نمیتونم

شما کجایی،شاغلی؟پدر مادرت پشتت نبودن؟چجوری تنهایی تونستی

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا بدون پول و سرپناه، خونه و ... چطور خواستن توانستنه طرف سواد هم نداره بعضیا تا ازدواج می کن دی ...

سلام من ۱۴ سالگی ازدواج بی سواد سیکل داشتم بعد طلاق گرفتم هیچی نداشتم ولی الان دوجا کار میکنم صبح و طهر

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس
مثلا بدون پول و سرپناه، خونه و ... چطور خواستن توانستنه طرف سواد هم نداره بعضیا تا ازدواج می کن دی ...

مثه من که از هول حلیم افتادم تو دیگ، ازدواج کردم ادامه تحصیل ندادم، الان سیکلم 😞

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
من زود ازدواج کردم 13 سالگی، زندگیم خیلی بده بخاطر اخلاقای گندش وازهمه مهمتر که قلبمو زخمی کرده خیان ...

سلام من این تایپکو فقط برای تو زدم 

منم طلاق گرفتم چون پس فردا یه بچه نیارم که بدبخت بشه

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

ما خانوادمون هیچی نداره من برای طلاق تنها رفتم محصر تنهد رفتم دادگاه تنها رفتم پول فقط ۵۰۰ هزار تومن دارم اما الان رفتم مدرسه ثبت نام کردم و دو جا هم کار میکنم و خرجمو میدم

سلام من این تایپکو فقط برای تو زدم 

یهو فک کردم بخاطر اینکه کامنت زیاد گذاشتم داری دعوام میکنی 😭😭😭

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
سلام من ۱۴ سالگی ازدواج بی سواد سیکل داشتم بعد طلاق گرفتم هیچی نداشتم ولی الان دوجا کار میکنم صبح و ...

خدا کمکت کنه

خب سخته تنهایی، بچه بزرگ کردن، کار کردن با حقوق کم

خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍
دقیقا خوش به حالت البته من یه پسر دارم

پسرت با خودته؟ 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)