بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم سعی کن شادتر باشی. ریشه مشکلاتتو بشناسی. حیف عمر و جوونیته که اینجوری بگذره. اطرافینتم گناه دا ...
تعچبم اینجاس ک واقعا هیچ مشکلی ندارم نمیدونم شاید تو ضمیر ناخود اگاهممشکل باشه ک اینجوری میشم ولی الان در حال حاصر فکمیکنم خوشبخت ترین زن دنیام و همیشه واسه همه دعا میکنم ی همسر عین همسر منگیرشون بیاد
تعچبم اینجاس ک واقعا هیچ مشکلی ندارم نمیدونم شاید تو ضمیر ناخود اگاهممشکل باشه ک اینجوری میشم ولی ا ...
تو خونه پدری شاد نبودید؟ همسر منم، منو بهتری می دونه ولی اذیتمم می کنه. اما من فکر می کنم چون تو خونه یاد نگرفته و مامان و باباش اینجوری بودن، بلد نیست شاد باشه و خوش اخلاق
خوب خودشیفتگیم ریشه ش نداشتن حس ارزشمندیه. طرف از اون ور بوم افتاده.
ولش کن عمرت به فنا میره اینجوری فقط تو موقعیتهای مناسب از رفتاری که دوست داری اون انجام بده صحبت کن ولی گیر نده
خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....