2777
2789
عنوان

هیشکی به اندازه شوهر من نمی تونه تو اوج خوشی، حالتو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 88 پست
تو خونه پدری شاد نبودید؟ همسر منم، منو بهتری می دونه ولی اذیتمم می کنه. اما من فکر می کنم چون تو خون ...

شاید باورت نشه ولی انقد تو خونه میخندیدیم دوران مجردی و با خووهر برادرم مسخره بازی در میاوردیم مامانم هرروز صب و شب اسفنر دود میداد و صدقه مینداخت ولی واقعا نمیدونم مشکلم‌چیه ک اینجوری میشم خیلی وقتا هم خیلی چیزایی ک بدای دیگران‌جالبه اصلا برای من‌خنده دار نیست و کاملا مسخره هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی منم فهمیدم این کسی که باهاش حرف میزنم یکم حس ارزشمندی نداره.البته شغلش خوب نبود.نگهبان بود.اما از پاقدم من رفت قسمت بهتر اداره  نمیدونم شاید بهتر شه.

در کل دارم خودمو آماده میکنم برا سختیای زندگی مشترک.فک میکنم سختیش بیشتر از خوشیاشه.امیدوارم از انتخابم پشیمون نشم.چون اخلاقش روی هم رفته خوبه.

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

شاید باورت نشه ولی انقد تو خونه میخندیدیم دوران مجردی و با خووهر برادرم مسخره بازی در میاوردیم مامان ...

یعنی از یه چیزی خوشت نمیاد که بداخلاق میشی؟ یا نه داری خوش می گذرونی و یهو حالت بد میشه؟ 

میدونی منم فهمیدم این کسی که باهاش حرف میزنم یکم حس ارزشمندی نداره.البته شغلش خوب نبود.نگهبان بود.ام ...

زندگی شیرینه اگه انتخابت درست باشه. به هر حال هر کسی نکات منفیم داره. باید ببینی نکات مثبتش به منفیا می چربه؟ الان همسر من ان قدر خوبه ولی همین رفتارش ان قدر بده که کل خوبیاشو خراب می کنه.

یعنی از یه چیزی خوشت نمیاد که بداخلاق میشی؟ یا نه داری خوش می گذرونی و یهو حالت بد میشه؟ 

دادم خوش میگدرونم تو اوج‌خنده و شوخی و مسخره بازی   و خوشگذرونی یهو  حالم بد میشه عصبی میشم ب معتای واقعی سگ میشم دور از جونت و خوشی و ب همه زهر میکنم 

ی دوسه سالی هست اینجوری شدم

همسر منم همینه. خودت نمی دونی ریشه ش کجاست؟ حس نمی کنی شاید افسرده باشی؟ 

الان نه ولی پارسال یکی دوبار حس افسردگی‌داشتم‌ک با ورزش و شلوغ کردن دورم از خودم‌دورش کردم‌اما‌همسری بهم‌میگه پیش ی روانشناس برو و ریشه یابی کن‌پون خودم‌ب شدت اذیت میشم 

خیلی سخته 

باور کن‌همسرت خودشم عداب میبره 

الان نه ولی پارسال یکی دوبار حس افسردگی‌داشتم‌ک با ورزش و شلوغ کردن دورم از خودم‌دورش کردم‌اما‌همسری ...

آره معلومه. اگه حال خودش خوب باشه که منو اذیت نمی کنه. قطعا خودش بیشتر اذیت میشه. 

قدر همسرتو بدون عزیزم. وقتی زندگی شادی با هم دارید، ارزششو داره برای بهتر شدنش تلاش کنی

من دوسش دارم :( ولی تحملش می کنم. خیلی اذیتم می کنه

منم دوسش دارم ولی واقعا اذیت میشم با این کاراش

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
خدا خودش این مادرای حسودو شفا بده. خوب بگو تو که چشم نداشتی ببینی، از همون اول نذار پسرت بره از ور د ...

محال هیچکیمث شوهرمن بدجنس خراب خودخواه کتک زن متنفراز من وخانوادم حتی بچه ی ک مال خودش توشکمم و۹ماهه باردارم نیست الان توره پله نشتم هر روز بهانه فحش اصلا نمیدانم چشه بااین شکمم کتکم میزنه فحش ناموسی میده وایی خدانساخته مثل این بمیرم جلوش اب دهنم نمکنه گرفتاری شدم دوشخصیتی شدید کسی نیس بگه چکنم