2777
2789
عنوان

هیشکی به اندازه شوهر من نمی تونه تو اوج خوشی، حالتو بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 88 پست
چرا عزیز جان؟ چی میشه که اینجوری می کنی؟

نمیدونم دست خودم نیست یهو جالم بر میگرده  صعبی میشم خیلی بهم‌فشار میاد در اون‌لحطه  فقط میدونم خدا شاهده از حسادت یا چی نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا. چرا این کارو می کنید آخه؟؟ انصافا چی میشه که اینجوری می کنید؟

اگه تنهایی خوش باشه اینجوری میشم یا من زیاد تنها مونده باشم تو خونه

کلا حرصم بگیره خوب میتونم کوفتش کنم ولی بیدلیل اذیت نمیکنم

بابا یه سریا خیلی پایه و باحالن. من زیاد دیدم. اینجوری بیخودشو زیاد ندیدم

منوشوهرم خیلی پایه ایم مخصوصا  اون‌خیلی پایه خل بازیهامه با اختلاف سنی ای ک از نظر بقیه هم داریم شوهرم‌خیلی باهام‌راه میاد ولی همیشه هم ازم‌خواهش داره ته خوشیمون صد حال نزنم چون‌همه جوره باهم  راه میاد اما من‌واقعا دست خودم‌نیست طفلی اونم عین شما خیلی صبدری ب خرج میده و منم دارم رو خودم‌کار میکنم

یعنی بخدا نمیدونم مشکلشون چیه زن فقط وقتی میتونه خوشحال باشه که اونا خوشحال باشن و اوکی اگه مشکلی دا ...

من فقط آرامش و عشق و تلاش برای بهتر شدن ازش می خوام. خیلی چیزا برام مهیا می کنه. منتها وقتی اخلاق نداره، همه ش کوفتم میشه

حس ارزشمندی نداره. خودشو لایق هیچی نمی دونه حتی خوشی

برعکس من فکر میکنم احساس میکنن خیلی خوبن اصلا فکر میکنن درست ترین کار دنیا رو انجام میدن

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....
نمیدونم دست خودم نیست یهو جالم بر میگرده  صعبی میشم خیلی بهم‌فشار میاد در اون‌لحطه  فقط می ...

عزیزم سعی کن شادتر باشی. ریشه مشکلاتتو بشناسی. حیف عمر و جوونیته که اینجوری بگذره. اطرافینتم گناه دارن