یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید 🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
اصن رو قول حساب نکن. هر چی برات مهمه شرط ضمن عقد بزار تو دفترخونه و عقدنامه ثبت شه. به من هرچی گفت دروغ حتی شروط ضمن عقدو منکر شد.
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
هیچ قولی ندادن..پدرشوهرم فوت شده بود ومادرشوهرم هیچی نگفت..وازاول هم میدونستم همه کارا بعهده شوهرمه..وضع شوهرم هم خوب بود..واسه همین فقط ازشوهزم توقع داشتم
پدر شوهرم نذر کرده بود پسرش ازدواج کرد اونو با زنش ببره مشهد به گوسفند هم بده آشپزخونه حرم خودش با زن و بچش رفت نذرش رو ادا کرد ولی منو شوهرم رو که نذر کرده بود نبرد