2777
2789
بیشتر حساسیت شوهرم هست کلا کنترل شده میگه باشه من خودمم عادت کردم دیگه جزو خرید روزمره ما شده

چرا از بارداری میخاد جلوگیری کنه یا از بیماری میترسه

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ااول از همه سعی کنین داخل خونه شورت نپوشینهمسرتونم براش شامپو ضد قارچ بگیرین و بدین بدنشو بشوره چند ...

منکه خودمبا ژل بانوان روزی یکبار خودمو میشورم و قبل و بعد هک رعایت میکنم اما نمیدونم اون داخل شرکت همش از دستشویی عمومی استفاده میکنه پس چرا هیچ علائمی نداره اما من مدارم عفونت میگیرم

سلام من درگیرشم دارو مصرف میکنم ۴ روزه خیلی علائم رو به بهبود دارم تو از کجا فهمیدی عفونت داری ؟ دکت ...

اره پیش متخصص رفتم گفت واژینال عفونت نداری اما ادرارم هماچوری شده

شوهر من خیلی تمیزه ولیاوایل تو صنعت کار میکرد محیط کارگری تایم کارش زیاد بود از سرویس بهداشتی مجبور ...

شاید علتش سرویس عمومیه اما دیگه خسته شدم همشعفونت عفونت عفونت دکترهم میگه کلا باید با پروداکت سک س کنید اما نمیفهمه میگه مگه با کسی هستی یا من با دیگری هستم مردا اصلا نمیفهمنن

منکه خودمبا ژل بانوان روزی یکبار خودمو میشورم و قبل و بعد هک رعایت میکنم اما نمیدونم اون داخل شرکت ه ...

ژل بانوان نهایت ۲ بار در هفته باید استفاده بشه ، مصرف زیادش اصلا خوب نیست

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.
شاید علتش سرویس عمومیه اما دیگه خسته شدم همشعفونت عفونت عفونت دکترهم میگه کلا باید با پروداکت سک س ک ...

بهش بگو نه اون ناحیه حساس شده درمانش اینه درکت میکنم تا حرف اینچیزها میشه بهشون برمیخوره احساس نا امنی میکنن و میخوان انکار کنن تو این قضیه نقشی دارن فکر میکنن ما اونا رو مقصر میدونیم بعد فکر میکنه قبول کنه یعنی قبول کرده تقصیر اونه شما مریضی

منکه خودمبا ژل بانوان روزی یکبار خودمو میشورم و قبل و بعد هک رعایت میکنم اما نمیدونم اون داخل شرکت ه ...

بخاطر اناتومی دستگاه تناسلی اقایونه ک نشون نمیده این عفونت هارو

جدی🫠🫠🫠

ممکن است روی بستهبندی اکثر شویندههای واژینال ببینید که جهت مصرف روزانه فرموله شدهاند. در بسیاری از مقالات خارجی نیز در مورد طرز استفاده از ژل شوینده واژینال عنوان شده که حتی دو بار در روز میتوانید از ژل شست و شوی واژن استفاده نمایید.

اما نظر اکثر متخصصان این امر آن است که استفاده بیش از حد از این شوینده عوارض ژل بهداشتی بانوان را در پی خواهد داشت و با علائمی همچون خشکی و خارش واژن همراه خواهد بود. اگر هر روز از شوینده واژینال استفاده کنید، ممکن است بسیاری از باکتریهای مفید موجود در ناحیه تناسلی از بین بروند و محیط برای بروز عفونت مهیا شود. با این حال در مورد تعداد دفعات استفاده از ژل بانوان بهتر است با پزشک متخصص زنان نیز مشورت کنید.

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.