2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین این که میخواید ماشین بخرید خیلی خوبه ظاهرا. اما حواستون باشه که اینجا ما هر پاسخی بدیم ممکنه درست نباشه چون دقیقا شرایط شما رو نمیدونیم. این که آیا کل سرمایه شما این مبلغ هست؟ یا این طلا بخشی از دارایی شماست؟ اگر کل سرمایه شما همین طلاست پیشنهاد نمیشه که روی این موضوع وقت بذارید که تمام داراییتون بشه یک ماشین. اما باز این چیزی که گفتم هم ممکنه درست نباشه و به خیلی شرایط دیگه ربط داره:
مثلا این که ممکنه شما ماشین بخرید و همین ماشین داشتن باعث بشه بتونید درآمدتون رو ببرید بالاتر و پساندازتون رو بیشتر کنید
یا این که ممکنه رفت و آمد به محل کارتون امن نباشه و بهتون استرس بده و برای این میخواید ماشین بخرید

خلاصه حواستون باشه که برای چه هدفی و با توجه به شرایطی که الان دارید اقدام کنید. پیشنهاد میکنم حتما با یک مشاور سرمایهگذاری مشورن کنید شاید برای یک جلسه بین ۱ الی ۲ میلیون تومن ازتون بگیره که با توجه به این که سرمایه شما به اندازهای هست که بخواید ماشین بخرید این مبلغ ۱ میلیون یا دو میلیون تومن شما رو روشن میکنه که دقیقا باید چه کاری انجام بدین. در پایان باید حواستون باشه که بقیه بهتون فقط اطلاعات میدن و شما هستید که تصمیم میگیرید و با عواقب تصمیمتون زندگی میکنید.