2777
2789
عنوان

بچه هام خیلی اذیت میکنن

751 بازدید | 30 پست

سلام دوستان انگار از وقتی ماه رمضون شروع شده بچه هام انرژی عجیبی گرفتن صبح ها زود بیدار میشن و ظهر ها هم اصلن نمیخوابن منم با زبون روزه واقعا سختم میشه. آرزوی ده دقیقه خواب دارم به خدا......

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............

من لحظه شماری میکنم نی نیم ب دنیا بیاد گریه کنه نزاره من بخوابم 😢😢😢😢

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر نگو بچه که منم زلزله رو دارم.انقدر ساکت بودن نمیدونم چششون شده ی هفته س باهم داستان دارن خونه شده میدون جنگ کم مونده بزنن همدیگه رو کبود کنن.ارزوی سکوت و ارامش دارم .اصلا استراحت نمیذارن بکنم 

منم😭😭😭😭😭پسرم یک سالشه دخترم پنج ساله. واقعا رسیدگی بهشون سخته بازبون روزه

خیلی سخته؟فاصله سنیشون خوبه؟دختر من سه سالشه چندماه دیگه میخوام اقدام کنم واسه دومی به نظرت خوبه؟