2777
2789
عنوان

بچه هام خیلی اذیت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 30 پست
دختر اولشه بذار بیاد بغلت ارزوی نیمساعت خاب داری.ب امیدخدا سلامت و سالم نی نی رو بغل میگیری

😂ارررره منم خوابالوووووو ...خیلی ممنونم عزیزم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

منم یه سونامی دارم😢😢😢😢

همین الان هم باهم دعوامون شد

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وروجکای منم همینجورن موقع خواب می یان رو من سوار می شن که نزارن من بخوابم😥

اینکه خوبه😅

ما تا میایم بخوابیم دخترم میگه مامان حال داری یکم صحبت کنیم؟هر ده دیقه یه بار اینو میگه تا خوابش ببره

من لحظه شماری میکنم نی نیم ب دنیا بیاد گریه کنه نزاره من بخوابم 😢😢😢😢

میاد اون روزا هم...میشی مثل الان من، یه وقتایی عاجزانه از خدا میخوام کوچولوم بخوابه منم یه کم بخوابم

جانم فدای ایران

میاد اون روزا هم...میشی مثل الان من، یه وقتایی عاجزانه از خدا میخوام کوچولوم بخوابه منم یه کم بخوابم

الهی ای جونم...خداحفظش کنه 😚😘😘😘

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
خیلی سخته؟فاصله سنیشون خوبه؟دختر من سه سالشه چندماه دیگه میخوام اقدام کنم واسه دومی به نظرت خوبه؟

من فکرمیکردم خوبه ولی الان میگم ن بزرگتر باشه بچه اول بهتره چون واقعا سخته دوتایی بهشون رسیدن منکه خیلی اذیت میشم. هرچند اگه فاصلشون کم باشه براخودشون بهتره بهتر همو درک میکنن و باهم همبازی میشن. توانایی خودتو ببین عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خیلی سخته؟فاصله سنیشون خوبه؟دختر من سه سالشه چندماه دیگه میخوام اقدام کنم واسه دومی به نظرت خوبه؟

وقتی کوچیکن خیلی باهم کنار میان من 3تادارم بزرگه 9وسطی 5کوچیکه 3.این دوتااخری خوبن بزرگه جفتشونو اذیت میکنه😂😂😂خیلی سخته خونه نیس که میدون جنگه

من از همتون تو اولویتم..دخترم 2 سالشه دیروز باباش یادش داده مرگ بر امریکا الان داره خونه رو میزاره رو سرش مدام داره میخونه مگ مگ بر ریکا 😄 پسرمم 4 ماهشه با جیغ و گریه هاش😭..باباشونم روزست و تو اتاق خواب😑

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا
من فکرمیکردم خوبه ولی الان میگم ن بزرگتر باشه بچه اول بهتره چون واقعا سخته دوتایی بهشون رسیدن منکه خ ...

من دوست داشتم سه تا با فاصله سنی خیلی کم داشته باشم ولی دخترم واقعا ناآروم بود همه تو بی قرار بودن مهتا رو مثال میزنن الان سه ماهه تازه شبا میخوابه من خودم سختمه واقعا ولی فکرشو میکنم که فاصله سنیشون زیاد میشه نمیتونن با هم ارتباط بگیرن به فکر دومی میوفتم

وقتی کوچیکن خیلی باهم کنار میان من 3تادارم بزرگه 9وسطی 5کوچیکه 3.این دوتااخری خوبن بزرگه جفتشونو اذی ...

خدا حفظشون کنه من تو رویاهام سه تا بچه میبینم ولی خیلی سخته فکر نکنم در توانم باشه بتونم بیارم

من از همتون تو اولویتم..دخترم 2 سالشه دیروز باباش یادش داده مرگ بر امریکا الان داره خونه رو میزاره ر ...

ای جونم عزیز دلم خواهرزادم کوچیک بود رفته بودن راه پیمایی اینم یاد گرفته بود میگفت مگ بر اسماعیل

خدا حفظشون کنه من تو رویاهام سه تا بچه میبینم ولی خیلی سخته فکر نکنم در توانم باشه بتونم بیارم

وقتی باهم خوبن بیا و ببین اتاقشونو مرتب میکنن اسباب بازی جمع میکنن کنارهم دفترخط خطی میکنن وقتی جنگ میشه نمیدونم کدومو بگیرم