2777
2789
عنوان

کار خدارو ببین

163 بازدید | 10 پست

خدا نخواد چیزی نمیشه

مامانم‌ میگه من قلبمم میزد اما نمیدونسته چون نمیخاسته دکتر بهش نمیگه حاملست بهش ۳ تا امپول سقط از اون خارجیا میزنه ولی من زنده میمونم باز دکتره گفته بود ب گاو میزدم میمرد😂😂😂😂😂و اینکه مامانمم وسیله های سنگین کارای سنگین زیاد میکرده ولی باز سالم موندم و اسمم مذهبی گذاشتن سر اینکه اسیبی ندیده باشم

دیگ قسمت این بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم رفته پشت بوم تا خودشو پرت کنه پایین ۵ ماه اینا من رو حامله بوده از نردبام افتاده نتونسته کامل بره بالا رو شکم افتاده پایین اما من سگ جون هنوز زنده ام

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

منو مامانم خواب دیده بود میگه یه خانومی بهم گفت اون دخترته میگه تو خوابم حدود ۵ سالت بود داشتی گریه میکردی 

دقیقا همین شکلی بودی 

بابامم خواب میبینه یه خانومی میگه اسم دخترت رو این بزار 

میگم خدایا حکمتت رو شکر من قبل به دنیا اومدنمم محکوم به این زندگی بودم زندگی که توش هیچ فایده ای ندارم 

همش غمگین و ناراحتم ادما اذیتم میکنن به چه دردم میخورد 

من رسالتم اینه که هرکی اومد یه ضربه ای بهم بزنه و بره 🤣💔

نه اینحوری فکر نکن

شاید ماموریت شما دستگیری از مظلوم ، زنده کردن حقی ، شاد کردن دلی ، خدمت به انسان یا حیوان یا حتی درخت و گل و گیاهی باشه .....

من رسالتم اینه که هرکی اومد یه ضربه ای بهم بزنه و بره 🤣💔

انگار رسالتی برا من در نظر نگرفتن مثل پر توی طوفان هی اینو هی اونور

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد