2821
2789
عنوان

شوهراتون کادو

94 بازدید | 11 پست

ولنتاین، روز زن، تولد و سالگرد ازدواج نامزدیتون

چه کادو هایی میخرن تا سقف چن ملیون؟؟ بگین برام مهمه

و اینکه هرسال چنبار سفر با هتل میرین و ویلا و...

سالی چنبار چیز خارجی گرون میخره براتون

و ماهی بیست ملیون میده؟ یا بیشتر؟

برید پاساژ هرچی بردارید فرت فرت کارت میکشه یا میگ ندارم یا سقف میذاره؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرکی اندازه بودجش کادو میگیره

چرا براتون مهمه که ببینین بقیع کادو گرون قیمت میگیرن تا با همسرتون لج کنین؟

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

چند سالته عزیزم؟..از تو رویاهات دربیا،پاتو بذار رو زمین خدا😂

ازآنچه به آن ناامیدی،امیدوارتر باش تا به آنچه به آن امیدواری/موسی رفت برای اهل وعیالش آتش بیاورد،خدا با او سخن گفت❤️

همه مردان شبیه هم نیستند

شوهرم بیشتر از همه چیز پول میده طلا بگیرم برای پس انداز دو تامونحالا هر مناسبتی که باشه فرقی نمیکنه، سالی مثلا بخوام کلی حساب کنم سه نفرمون ۳۰ تومن پول لباس میدیم برای یکسال ، اهل خورده خرج و زیاده روی هم نیستیم ، بیشتر اهل سفر داخل استان خودمون هستیم و سفر خارجی تو این پنج سال نرفتیم فعلا

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده
یه حدی داره اما هر سال تمام مناسبت ها طلا میده کارتشم دستمه چند سال اول کلی مسافرت رفتیم سالی سه چها ...

از اخلاقش راضی ای؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز