2821
2789
عنوان

چه کنم اهش نگیره من دوسش ندارم

151 بازدید | 20 پست

یک پسری میشناسم از اینا نیس التماس خواهش کنه یک هفته میگه ازت خوشم میاد خجالتی بود قبلا ولی خوب اومد گفت معلوم دوسم داره

ولی من هرکاری میکنم تو دلم نمیره تایپم نیس تو دلم نمیره خوب چیکار کنم دلم میسوزه براش مبینم صبح تا شب داره غصه میخوره دم کنکوره پشت کنکوریه من دارم تباهش میکنم ولی چه کنم تو دلم نمیره

همش میگه خدا همش اذیتم میکنه من یک بار عاشق یکی هشدم

مرد نه درخواست بده نه زیر پستم ببینم وگرنه میرم گذارشتون میزنم لطفا هیچ مردی جلو چشمم نبینم 🔪

وقتی دوسش نداری چرا باهاش وارد رابطه میشی؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب نترس اهش نمی گیره چون تو وعده ای بهش ندادی ولی اگر الان بری سمتش بیشتر وابسته بشه اون موقع اهش می گیره اگر همین الان هم همین کاراش برای فریب تو نباشه

❤ حلقه بر در می زدم تا نیمه شب در وا نشد ، جستجوی یار کردم آن صنم پیدا نشد ، پاسدار شب بیامد هر دودستم را ببست ، ای خدا هیچ عاشقی مانند من رسوا نشد ، ( قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

چه مسخره واضح بهش بگو نمی خوای ادامه بدی دلسوزی خیلی بدتره

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
خوب نترس اهش نمی گیره چون تو وعده ای بهش ندادی ولی اگر الان بری سمتش بیشتر وابسته بشه اون موقع اهش م ...

از اولش بهش گفتم یک هفته دارم بهش میگم من نمیخوامت من رل نمیخوام اقا

مرد نه درخواست بده نه زیر پستم ببینم وگرنه میرم گذارشتون میزنم لطفا هیچ مردی جلو چشمم نبینم 🔪

نشدم فقد یک هفته اونم کمتر چت کردیم

پس آهش چرا باید بگیره

تو چرا باید تاوان دوسش داشتن یکی دیگه رو بدی

مشکل خودشه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

چه مسخره واضح بهش بگو نمی خوای ادامه بدی دلسوزی خیلی بدتره

بهشم میگم تا الان دلسوزی کردم میشینه غصه میخوره میگم نمیخوام به پیر به پیغمبر من دلم نیس ولم کن میگه سنگدلی

از روز اولش بهش گفتم تا الان رل نزدم باهاش برا همین

بهشم میگم تا الان دلسوزی کردم میشینه غصه میخوره میگم نمیخوام به پیر به پیغمبر من دلم نیس ولم کن میگه ...

بلاک کن

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
پس آهش چرا باید بگیرهتو چرا باید تاوان دوسش داشتن یکی دیگه رو بدیمشکل خودشه

یکهو اکانت منو دیده اومده میگه دوست دارم نمیدونم اون تبریز من شیراز نمیشه اصلا

از اولش بهش گفتم یک هفته دارم بهش میگم من نمیخوامت من رل نمیخوام اقا

اهمیت نده کات کن بره

نه وقت خودتو بگیر نه اونو

۴ تا پیام بده جواب ندی بیخیال میشه

میره عاشق یکی دیگه میشه

مگه ادم با ۴ تا جمله و یع هفته صحبت عاشق میشه ؟!

یه هوایی اومده سرش فکررمیکنه عاشقیه یادش میره...

اهمیت نده کات کن بره نه وقت خودتو بگیر نه اونو ۴ تا پیام بده جواب ندی بیخیال میشه میره عاشق یکی دیگه ...

الازم گفت نمیخوام اضافی باشم تنها باشم بهتره وقتمو نگیر منم چتو بستم

2825
2823
2791
2779
2792