2777
2789
عنوان

همه خانما بیاین بدردتون میخوره

34123 بازدید | 98 پست

خانما برا عفونت و خارش و بوی بد و خلاصه همممممه چی یه ویزیت دارم😜😜😜

از عطاری میتخمmeytokhmبگیرین بعد یه دستمال نخی و مث نوار بهداشتی درست کنین میتخم و بریزین داخلش و بذارین تو شرتتون چندتایی باید درست کنین چند روز اینکارو پشت سرهم بکنین دیگه اثری ازش نمیمونه حتی اونایی که مشکله رحم دارن مث افتادگی رحم یا در زدگیش

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره میتخم عفونتارو میکشه

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
میتخم چیه عکس بذار 

عطاریا دارن

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
بریزیم تو دسمال بعد مث شوذثرت بپوشیم؟اونا نمیریزن ولو شن؟

بذار تو یه پارچع نخی و مثل نوار بهداشتی درستش کت یعنی دوطرفش دوخته باشه و اینا داخلش بذارین تو شرتتون

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸

مررسی جالب بود

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد