2777
2789
من دوتا دختر دارم تاالانم برام فرق نداشت ،چون بااینکه امکانشم داشتم تعیین جنسیت نرفتم،ولی الان ازبس ...

عزیزم‌اونا نمیدونن که جنسیت بچه دست مرده نه زن؟

از این به بعد چیزی گفتن بگو جنسیت دست شوهرم بوده🤗

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قرار بین بین بچه دختر و پسر یکیرو انتخاب کنم که همون جنس رو بچه دار بشم قطعا دخترو انتخاب میکردم دختر واقعا خوبه

مــن کــه اصــرار نــدارم تــو خــودت مــخــتـارے یــا بــمـان یــا کــه نــرو یــا نـــگـــهـــت مے دارم  
الان نه بخاطر خودم بخاطر اینکه چپ و راست طعنه میزنن میخام بازم باردار بشم،نظرتون چیه

نه اصلا

عزیزم برای خودت زندگی کن نه برای حرف مردم

دوتا دختر داری خدارو شکر  تنها نیستن و خواهر دارن

عزیزم‌اونا نمیدونن که جنسیت بچه دست مرده نه زن؟ از این به بعد چیزی گفتن بگو جنسیت دست شوهرم بوده🤗

عزیزم اونا خودشون میدونن ولی بهم فخر میفروشن و حتی توی روم میگن تو به پسرهای ما حسادت میکنی😁ولی خداشاهده اینطور نیست

میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐
عزیزم اونا خودشون میدونن ولی بهم فخر میفروشن و حتی توی روم میگن تو به پسرهای ما حسادت میکنی😁ولی خدا ...

جلو روشون‌مدام قربون صدقه دخترات برو

گاهی هم حرفی میزنن یه نگاه جدی و خشک بهشون کن و جواب نده

همون‌نگاه از چند تا فحش بدتره

احمقن دیگه

گلم تو نمیتونی دهن به دهن کسایی بشی که پیامبر خدا اون زمان شد

اینا اگه مسلمون بودن که این رفتارشون نبود

بچه ها شماها کجا زندگی می کنید که هنوز این خرافات و اعتقادات مسخره هس اخه الان تو این قرن و هرچی به جلو میریم من تودورور اطرافیان می بینم چه جوری برای دختردار شدن له له می زنن مخصوصن مادرشوهرا و پدرشوهرا همه هم هروقت دومی دختر میشه جشن مفصل می گیرن اما تو نی نی سایت برعکسه چراااا

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من
جلو روشون‌مدام قربون صدقه دخترات برو گاهی هم حرفی میزنن یه نگاه جدی و خشک بهشون کن و جواب نده همون ...

باورت نمیشه ولی همینکارو ازاول کردم چون بچهامو دوست دارم از طلا و لباس و تفریح و خلاصه معنوی و مادی چیزی کم ندارن ،ولی خودم بخاطر حرف خواهرم بیست روزه افسرده شدم و گریه خوراکم شده،بچها برام دعا کنید

میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐
الان نه بخاطر خودم بخاطر اینکه چپ و راست طعنه میزنن میخام بازم باردار بشم،نظرتون چیه

به خاطر حرف یه مشت خاله زنک به خودت دردسر نده هر موقع که خودت از ته قلبت خواستی یه بچه دیگه داشته باشی اقدام کن وگرنه مررردم همیشه حرف میزنن نباید زندگی رو با حرف اونا شکل و تغییر داد!!!!بعد هم هر کسی بهت گفت بگو پسر تاج گذاشته سرتون یا بهتون مداال دادن خدا من رو لایق دونسته دو تا فرشته داده بهم خواستَش باشه پسر هم میاارم ولی جزو اولویتام نیست اونقدددر دخترام برام کافی هستن که به پسر داشتن فکر نکنم تاازه اگر بخوام بیارم سومی هم دختر بشه دیگه بال در میااارم(اینجوری بگو که ساکت شن)

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

یه زمانی من و خواهرم با هم حامله بودیم

من پسر داشتم و خواهرم دومین دخترش رو

همه به من میگفتن خوش به حالت که پسر داری و...

و به خواهرم میگفتن آخی اشکال نداره انشالله سومی میشه پسر و...

منم خیلی ناراحت میشدم از این حرفهاشون

ولی...

بچه من موقع زایمان مشکل پیدا کرد😢😢😢

و خدا رو هزار مرتبه شکر خواهرم دو تا دختر سالم داره

حالا همونا به من میگن به فکر درمان بچت نیستی

همه جوره سرکوفت میزنن 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**