2777
2789
عنوان

کیا برای ازمونهای استخدامی ثبتنام کردن؟ یه لحظه بیاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 50 پست
میگم ممکنه ازشون بپرشید این درسته ک ده سال باید تو اون شهر بمونیم؟ بعد با تعهد به ا پ نمیتونیم برای ...

اگه قبول شدی ۵ ساله شوهر من که اینجوریه

ولی اگه اونجا کمبود معلم داشته باشن احتمال انتقالی دادن خیلی کمه

شوهرم ۵ ساله ماهشهر درس میده ولی چون معلم ندارن و بهبهان معلماش زیادن بهش انتقالی نمیدن

بستگی داره تعهد چند ساله بگیرن

ولی تضمینی نیست بعد از تعهد منتقلت کن مگه اینکه مازاد باشی

یه نکته اینکه از پارسال خیلی روی بومی بودن گیر میدن 

من بی نظرم و تو بی نظیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرص نخور اونا از همین الان خودشون انتخاب کردن ک کیا رو استخدام کنن منو شما فقط پول الکی میریزیم

اره واقعا میدونی چقدر با این ازمون پول به جیب میزنن

اینجوری حقوق معلما رو بدست میارن😄 

اونم فقط واسه یک نفر

یا ازاده ها و خانواده شهدا هستن یا بچه های خود معلم ها

من هرچی به شوهرم میگم اسممو بنویس میگه بابا اونا که تو اموزش پرورش نشستن واسه بچه های خودشون اینجا ها رو اماده میکنن 

الان چند ساله هر کی از طریق ازمون وارد شده واقعا باسواده ما امسال دو تا دانشجوی دکترای دانشگاه دولتی داشتیم که تو ازمون سال گذشته قبول شده بودن و امسال اومدن سر کلاس

سالها سابقه تدریس تو دانشگاه رو داشتن

من بی نظرم و تو بی نظیر

میگم ممکنه ازشون بپرشید این درسته ک ده سال باید تو اون شهر بمونیم؟ بعد با تعهد به ا پ نمیتونیم برای ...

الان انتقالی گرفتن خیلی سخت شده حتی اونایی که دانشگاه فرهنگیان خوندن رو به سختی انتقالی میدن ...اینایی ک الان قبول میشن تعهد میدن ک تو مناطق دورافتاده چند سال درس بدن ...هرچند که با بند پ همه چی جوره و همه تعهدا رو میشه زیر پا گذاشت

حرص نخور اونا از همین الان خودشون انتخاب کردن ک کیا رو استخدام کنن منو شما فقط پول الکی میریزیم

این همه آدمو چجوری الانه خودشون انتخاب کردن؟؟

الان چند ساله هر کی از طریق ازمون وارد شده واقعا باسواده ما امسال دو تا دانشجوی دکترای دانشگاه دولتی ...

عزیزم به احتمال یک هزارم درصد اگه من قبول شدم میتونم برای دکترابخونم و بعدا دنبال هیئت علمی شدن برم؟ میگن اپ خیلی محدودیت ایجاد میکنه برا افراد

بستگی به محل خدمتت داره معمولا تو منطقه محروم جو صمیمی تره ما امسال یه دانشجو دکترا داریم برنامه اش رو جوری چیدن که با کلاسهاش تداخل نداشته باشه

من بی نظرم و تو بی نظیر

بستگی به محل خدمتت داره معمولا تو منطقه محروم جو صمیمی تره ما امسال یه دانشجو دکترا داریم برنامه اش ...

آهان. آخه دیشب تو یه گروهی بچه ها میگفتن فکر هیئت علمی شدن رو از سرتون بیرون کنید ار تعهد اپ داشته باشید دیگه نمیتونید دنبالش باشید

این همه آدمو چجوری الانه خودشون انتخاب کردن؟؟

حق التدریس ها رو استخدام میکنن دیگ خوبه ادم واقع بین باشه ک ازمون ها الکی ان

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
اره واقعا میدونی چقدر با این ازمون پول به جیب میزنن اینجوری حقوق معلما رو بدست میارن😄  اونم ...

جالب هم هس خیلیا باور نمیکنن بابا الکیه اگرم قبول شی تو مصاحبه رد میشی دیگ من با چشم خودم دیدم

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢