2777
2789
دختره منم یه هفته اس تب داره از شیر گرفتمش دندونشم داره در میاد خیلی نگرانم چیکار باید کنم؟؟؟

استامینوفن بده بهش دوبرابر وزنش اگه نمیخوره و بالا میاره با آبمیوه قاطیش کن و بده بهش اگه اونم بالا میاره شیاف استامینوفن 125 واسه اطفال بگیر هر چهار ساعت شیافش کن من چند روزیه دخترم داره دندون درمیاره کلا درگیرش بودم هی بدعنقی میکرد شیاف که میکردم خوب میشد الانم یه روزی هست دیگه تب نمیکنه شکر خدا شبا حتمن بذار براش که خدایی نکرده تشنج نکنه روزام هرموقع تب داشت شیاف کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استامینوفن بده بهش دوبرابر وزنش اگه نمیخوره و بالا میاره با آبمیوه قاطیش کن و بده بهش اگه اونم بالا ...

تبش زیاد نیس فکر نمیکنم واسه تب دندون شیاف لازم باشه 2 سالشه بنظرت استا بدم بهش