2777
2789
عنوان

چقدر برای خودتون خرج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3740 بازدید | 61 پست
راست میگی عزیزم 😙😙

چقدر مگه آدم جوونه دیگه سنمون بره بالا این همه شور و هیجان نداریم که پول همیشه هست اما این حس و حال دیگه توو سن بالا نیست. من شوهرم همیشه اینو میگه.راستم هست

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینی که الان باردارم ناخواسته شد

به قول بچه های سایت نگین ناخواسته بگین خدا خواسته؛ من دستگاه گذاشتم ولی بازهم استرس حاملگی و دارم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

من قبلا هر ماه میرفتم لباس واسه خونه و بیرون میگرفتم ولی این چند ماهه چیزی نگرفتم خیلی قسط و قرض داریم؛ دلم واسه خرید خیلی تنگ شده-الان فقط هرماه میرم اپلاسیون انجام میدم تنها خرجی که میکنم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

البته بعد از خرید خونمون خیلی تو قرض و قسط افتادیم ولی بازم شوهرم کم نمیزاره، هر ماه برام پول میرزه به کارتم ولی کمتر پیش میاد چیز خاصی برا خودم بخرم، همشو خرج خوردو خوراک میکنم😐

خدایا دوستت دارم
بچه ها خرید اینترنتی هم میکنید؟ پیج خوب و معتبر بهم معرفی کنید؟ آخه از این به بعد که دومی هم بدنیا م ...

دیجی کالا خوبه اما لباس من نمیخرم وسایل اینا خریدم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من قبلا هر ماه میرفتم لباس واسه خونه و بیرون میگرفتم ولی این چند ماهه چیزی نگرفتم خیلی قسط و قرض دار ...

ایشالله قسط و قرض ها هم زودی تموم میشن، نمیدونم ما جوونا تا کی باید قسط بدیم. احتمال تا موقعی که حس و حال خرج کردنمون میپره😦

خدایا دوستت دارم