2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا 

غصه نخوری یه وقت

براشون نامه بنویسید

چت کنید 

خاطره بازی کنید

تازه اینطوری قدر همو بیشتر میدونید ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نمیشد😔 چی شده؟ من میگم کاش بود الان میرفتم تو بغلش میخوابیدم.😭

شک دارم بهش

دیشب گفت شبا میره فوتبال با دوستاش

میخام تعقیبش کنم

تا اومد خونه گرفت خوابید

ده شبه همش میگه خستم میخابه

I am a queen because I have a cute mad king
نمیشد😔 چی شده؟ من میگم کاش بود الان میرفتم تو بغلش میخوابیدم.😭

من میگم کاشکی الان ماموریت بود😔😔 نزدیک ۸ روز قهر بودیمو سر سنگین بابدبختی تونستم بدون معذرت خواهیش اشتی کنم ولی اشتیمونم به ۲۴ ساعت نکشید😔😔 جدیدا انگار خانوادم پدرو مادرشو کشتن خیلی الکی و بدون هیچ مساله ای توپش پره😔😔😔 

بالاخره دیشب شوهرت رفت؟ داداشتو بفرست تعقیبش اگه خودت نمیتونی بری

شام نیومد خونه یساعت پیش اومد خونه درجا گرفت خوابید

الان ده شبه همش میگه خستم میخوابه

فرداشب یا پسفرداشب خودم تعقیبش میکنم

شام نیومد خونه یساعت پیش اومد خونه درجا گرفت خوابید الان ده شبه همش میگه خستم میخوابه فرداشب یا پس ...

همسر منم شبا زود میخوابه، البته ۷ خونس ، ولی ۸ خوابیده😒😒 جدیدا هم خیلی عصبی شده، واقعا درک ندارن اقایون😒 همچینم خرو پف میکنه انگار از هفت دولت ازاده😒😒

همسر منم شبا زود میخوابه، البته ۷ خونس ، ولی ۸ خوابیده😒😒 جدیدا هم خیلی عصبی شده، واقعا درک ندارن ا ...

شوهزمن همیشه دیر میخوابه

الان ده روزه اینجوری شده حس میکنم داره از من فرار میکنه

آخه تو این ده روز دوباز رفتم سمتش گفت ولم کن خستم

شوهزمن همیشه دیر میخوابه الان ده روزه اینجوری شده حس میکنم داره از من فرار میکنه آخه تو این ده روز ...

😔😔😔 کافیه اقایون یکم محبت کنن ماخانوما سریع وا میدیم ولی از اون ور تا خودشون نخوان از خر شیطون نمیان پایین😞😞😞