2777
2789
عنوان

جنی چیزی میشناسین عایا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 90 پست
بعد دیدم که اومد بالای سرم صورتش رو گرفت نزدیک صورتم من چون ترسیده بودم با چشم نیمه باز نگاه میکردم ...

من بودم جیغ و داد میکردم چجوری تونستی همینجور ساکت بمونی؟آدم سکته میکنه که

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)
اخه خیلی عجیبه الان چند ماهه عینک مامانم گم شده خونه تکونی هم کردیم پیدا نشد،یا لباس داداشم جدیدا گم ...

من هم عینکم گم شد و هیچ وقت هم پیدا نشد گذاشته بودم روی اپن ولی دیگه نیمدم این رو به جنها ربط بدم. البته هیچ وقت نفهمیدم کجا گم شد ولی برام مهم نیست رفتم یکی دیگه خریدم. شما باید از یه چیزی مطمئن بشید. با یه نشونه که نمیشه 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم جیغ و داد میکردم چجوری تونستی همینجور ساکت بمونی؟آدم سکته میکنه که

خب گفتم که آدم قفل میکنه من واقعا قفل کرده بود زبونم. من توی ذهنم بسم الله میگفتم و دعا میخوندم ولی هر کاری میکردم نمی تونستم دهنم رو باز کنم

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
اخه خیلی عجیبه الان چند ماهه عینک مامانم گم شده خونه تکونی هم کردیم پیدا نشد،یا لباس داداشم جدیدا گم ...

ما هم گاهی چیز میز گم میشه تو خونه ولی میگم از حواس جمع خودمه حتما

یه بار هم یه مورد دیگه بود توی خواب و بیداری من فکر کردم توهمه ولی برای یکی تعریف کردم گفتم، گفت جن بوده و واقعا هم مشخصات جن رو داشت 

من هم عینکم گم شد و هیچ وقت هم پیدا نشد گذاشته بودم روی اپن ولی دیگه نیمدم این رو به جنها ربط بدم. ا ...

اتفاقا مامان منم بیخیالش شد رفت یکی دیگه گرفت😂

اخه چطوری از چی مطمئن بشیم

یه بار هم یه مورد دیگه بود توی خواب و بیداری من فکر کردم توهمه ولی برای یکی تعریف کردم گفتم، گفت جن ...

کسی نگفته که چرا این اتفاا برای شما میفته؟جنا سراغ چه آدمای میرن؟؟

من خواب دیدم از خواب بیدار شدم و متوجه شدم که روی تختم هست ولی هنوز خوب آلود بودم بعد دیدم یه پسره با لباس مشکی یعنی تی شرت آستین کوتاه بود خب اندامی هم بود. صورتش هم سیاه یه جوری سیاه بود نه مثل سیاه پوستها ببین یه حالت تاریکی داشت صورتش بعد چشمهاش سبز سبز مثل گربه برق میزدن اومد کنار تختم ایستاد روبرو یعنی سمت پایین بعد اومد آروم پتو رو از روم کشید بعدش هم سریع اومد بالای تخت و داشت گلوم رو فشار میداد داشتم خفه میشدم بعد دیگه رفت و من به کل دیگه از خواب بیدار شدم به یکی گفتم این اثرات خواب هست و افت فشار گفت نه با این مشخصات ظاهری جن هست. ولی بگم من بعد از آخرین بار دیگه سوره جن رو خوندم و خیلی قران خودم و خدا رو شکر فعلا که دیگه چیزی ندیدم 

کسی نگفته که چرا این اتفاا برای شما میفته؟جنا سراغ چه آدمای میرن؟؟

نه دیگه این رو نپرسیدم حقیقتش من آدم بی دینی نبودم اون وقتها اتفاقا خیلی هم نمازم اول وقت بود و همیشه هم قران هم میخوندم بهر حال همین که نتونستن آسیب بزنن باز هم خوبه. ولی به قول شما نمی دونم چرا سراغ من اومدن باید برم از یکی بپرسم این به ذهنم نرسیده بود 

من خواب دیدم از خواب بیدار شدم و متوجه شدم که روی تختم هست ولی هنوز خوب آلود بودم بعد دیدم یه پسره ب ...

وحشت کردم بخدا

جرات نمیونم برم دشوری

چرا باید شمارو خفه کنه

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
نه دیگه این رو نپرسیدم حقیقتش من آدم بی دینی نبودم اون وقتها اتفاقا خیلی هم نمازم اول وقت بود و همیش ...

سرچ کن تو نت هس

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
وحشت کردم بخدا جرات نمیونم برم دشوری چرا باید شمارو خفه کنه

خفه نکرد که می بینی که زنده م و دارم با شما حرف میزنم. جنها نمیتونن آدمها رو بکشن یا کاری کنن البته من چیزهای بد مثل تجاوز هم شنیدم ولی معمولا دیگه الان کم پیدا هستن و شهرهای شلوغ هم دیگه زیاد نمیان. ببین من از یکی پرسیدم گفت جنها معمولا جایی میرن که توی اون ساختمون خیلی گناه شده باشه گناه های زشت مثل رابطه نامشروع و این چیزها. من اون موقع توی خوابگاه بودم و مثل اینکه بقیه هم چیزهایی دیده بودن. توی خوابگاه پسرها که دیگه اینقدر زیاد بود که بیچاره ها واقعا اذیت بودن ولی خونه خودمون از این جهت بودن چون خونه قبلی ما خیلی قدیمی و حومه شهر بود اونجا هم که اطرافش زمین باز و بیابون باشه جن زیاد هست اگر مرکز شهر باشین احتمالش صفر هست