2777
2789
عنوان

نمایش لحظه به لحظه زندگی شخصی در اینستا

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 31 پست
اون که صد البته. من عرض کردم اینکه عکس خوش گذرانی هاتونو دست به دست کنید همه ببینند از نظر من جنبه خ ...

حالا من فیس بوک دارم یعنی اینم حالمو بهم میزنه هر غلطی میکنن به نمایش میزارن کلا عقده یچیز جهانی شده یارو زیر سرمه تو مسجده خونه فامیله سر میز ناهاره عکس میزاره 

خدا نکنه عروسی بگیره یکی تا سه سال باید عکساشو لایک کنی منکه یه عکسم نزاشتم از نمایش زندگیم به دیگران متنفرم شدید 

از اینکه هر لحظه همه بدونن کجام و چیکار میکنم و چی پوشیدم خیلییی بدم میاد 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

هممممه ی اینا به کنار

حالا شما میگی زندگی لاکچری

من ی همکلاسی داشتم سابق

ایشون خیلی چادری و مذهبی و متدین

الانم اصلا و ابدا عکس خودشو نمیذاره فقط هرررررر رووووز پست و استوری که آقام اینو خرید آقام اونو خرید

یعنی میخام بگم اینا بدترن

حالا من یکی عکس لاکچری بزاره کیف میکنم والا

ولی اینکه عکس خودتو که چادر سرته و از پشت سر گرفته شده یاعکس از میوه و شکلات

اونم روزی 20 بار واقعا منزجر کنندست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.