2777
2789
عنوان

نمایش لحظه به لحظه زندگی شخصی در اینستا

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

اینستگرام چیز خوبی نیست.هیچکی نمیاد ناراحاتیا و غصه هاشو بذاره.همه تفریحاتو و مسافراتو و خوشیاشونو میذارن.

هدفشونم جلب توجه دیگرانه.انگار نیاز به توجه و جلوه گری دارن!

اینستارو باید پاک کرد و ندید همین!

پس ديگه پولو ميخوايد چيكار

پول برای رفاه نسبی هست، قرار نیست ادم خیلی هم پولدار شد همرو خرج خودش کنه

همین که رفاه نسبی بود باید به بقیه هم خیر رسوند

هیچی هم زیباتر از سادگی نیست حتی در بی نیازی

اونایی که توی اینستا هستن بحثشون جداست اونا دنبال جلب توجهن.....ولی وقتی یه آدمی پول  و توانایی داره چرا نخره....یعنی مانخریم نخوریم چیزیو به کسی نشون ندیم ساده باشیم چرا؟ چون یکی میبینه ناراحت میشه مگه ما دل نداریم تازه آدم تا زندست باید خرج کنه اگر نکنه یه عالمه پول میمونه با کلی حسرت که چرا ازشون استفاده نکردین

مــن کــه اصــرار نــدارم تــو خــودت مــخــتـارے یــا بــمـان یــا کــه نــرو یــا نـــگـــهـــت مے دارم  

بله حق با شماست که دارندگی و برازندگی ولی نمایش لحظه به لحظه زندگی پولداری که خیلیا آرزشونو دارن و نمیتونن بهش برسون دلشونو میسوزنه. البته من نمیخوام انتقاد کنم. این نظر شخصی منه خواستم نظر دوستان رو هم بپرسم.

ظاهر هیچ آدمی مهم نیست، باطنشم مهم نیست. کلا هیچ آدمی مهم نیست، درگیر نشید.😊😊😊
اونایی که توی اینستا هستن بحثشون جداست اونا دنبال جلب توجهن.....ولی وقتی یه آدمی پول  و توانایی ...

اون که صد البته. من عرض کردم اینکه عکس خوش گذرانی هاتونو دست به دست کنید همه ببینند از نظر من جنبه خوبی نداره.

ظاهر هیچ آدمی مهم نیست، باطنشم مهم نیست. کلا هیچ آدمی مهم نیست، درگیر نشید.😊😊😊
اون که صد البته. من عرض کردم اینکه عکس خوش گذرانی هاتونو دست به دست کنید همه ببینند از نظر من جنبه خ ...

اونایی که دم به دقیقه اینکارو میکنن دنبال جلب توجهن و کار خوبی نمیکنن مخصوصا توی اینستاگرام

مــن کــه اصــرار نــدارم تــو خــودت مــخــتـارے یــا بــمـان یــا کــه نــرو یــا نـــگـــهـــت مے دارم  

اینکه پولدار باشی و کیفشو ببری خیلیم خوبه نوش جونت ولی اینکه به نمایش بزاریش به نظرم یعنی کمبود داری حالا بعضیا در حد یکی دو تا عکس از تفریح و سفرشونه ولی اینایی که هرچی میخرن هرجامیرن هرکار میکنن یه عکس میزارن و پز میان عقده ای هستن و بس 

دوس دارن بزارن  خب بزارن ولی مردم اینجور ادمارو چیپ و بی ارزش میبینن 

من که یه سال و نیم نزدیک دو ساله اینستا نمیرم 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩