2777
2789
عنوان

طرز تهیه یه فرنی خوب

6089 بازدید | 14 پست

فرنی پز های حرفه ای دستور یه فرنی خوشمزه رو میخوام.تا افطار اماده شه :))

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

وای من یبار تاپیک زدم طرزتهیه فرنی مجلسی یادم بدین😂 اسباب خنده ملتوفراهم کردم😂😂😂😂

این فندوقی که تودلمه معجزه حضرت محمد(ص) هست انشاالله خودش سلامتی فندوقمو تضمین کنه  انشاالله به حق ایشون همتون به خواسته های دلتون برسید😍
وای من یبار تاپیک زدم طرزتهیه فرنی مجلسی یادم بدین😂 اسباب خنده ملتوفراهم کردم😂😂😂😂

جدی؟لابد گفتن فرنی رو میپزیم بعد کت شلوار تنش میکنیم؟:))

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرنی خوشمزه میخوای با خرده برنج درست کن ببین چی میشه واقعا مزه اش زمین تا اسمون با فرنی ارد برنج فرق ...

خب کامل بگو عزیزم

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

۲ ق غدا خوری آرد برنج

شیر دو لیوان

شکر ۴ ق غ

گلاب

آرد و با شیر سرد هم بزن تا یکدست بشه بعد بذار رو گاز مدام هم بزن تا ته نگیره. بعد فرنی شیرو میکنه به جوش اومدن و سفت شدن وقتی سفت شکر اضافه کن و حدود چند دقه هم بزن تا یکم سفت بشه بعد گلاب بزن و جا کن تا ظرف

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟
فرنی خوشمزه میخوای با خرده برنج درست کن ببین چی میشه واقعا مزه اش زمین تا اسمون با فرنی ارد برنج فرق ...

اصلا بلد نیستم

۲ ق غدا خوری آرد برنج شیر دو لیوان شکر ۴ ق غ گلاب آرد و با شیر سرد هم بزن تا یکدست بشه بعد بذار ...

ممنون جانم

فرني: آرد برنج و شير سرد و شكر و باهم مخلوط ميكنيم، ميزاريم روي گاز،، دائم همش ميزنيم،،، من هميشه توش زعفرون ميزنم، خلال پسته و خلال بادومم ميريزم، يه كوچولو هم كره،،،، اونقدري روي گاز ميمونه با شعله ي ملايم كه اون غلظت مورد نظرمونو بده

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

دو لیوان دسته دار شیر

نصف استکان آب

دو قاشق سرپر آرد برنج معطر

چهار قاشق شکر

یک قاشق گلاب

آرد رو در شیر و آب سرد خوب حل میکنیم بعد میذاریم رو اجاق بهم میزنیم یکم غلیظ بشه

باید تا آخر هم بزنیم دست نگه داریم گوله گوله میشه

قابلمه رو از رو اجاق بردارین شکر و گلاب هم اضافه میکنیم باز میذاریم غلیظ تر بشه

یکم شکلات روش رنده میکنیم واسه تزئین

خلال پسته میریزن من شکلات میریزم

میذاریم یخچال و یکم خنک شد نووووش جووون میکنیم

خدایا شکرت

براي عطرش هم ميشه از وانيل يا پودرهل يا گلاب استفاده كرد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.