2777
2789

سلام 

من دنبال یکی از اقوام دورمون میگردم، ولی پیداش نمیکنم از هر کی ک میتونستم پرسیدم ولی کسی نمیدونه کجاست 

چطوری میتونم پیداش کنم

اگه کسی راهی بلده لطفاااااا راهنماییم کنه

چیکار کنم 

خدایا شکرت ... ❤🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چه بیمه ایی یا بانکی 

اگر تو بیمه یا بانک‌یا اداره ثبت احواا اشنا داشته باشی میتونی پیدت ککند برات فرقی‌نداذه

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
لطفا بیشتر توضیح بده

اگر تو اداره هایی که گفتم کسی اشنا داری پارتی داره بهش مشخصات فامیلتو‌ میدی یا ادرس یا تلفنشو‌بهت میدن 

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
اگه اشنا نداشته باشیم چی  بزنگم ثبت احوال میگن بهم ؟؟

اونو‌نمیدونم‌به نظرم اگه خیلی مهمه حضوری برو براشون توضیح بده 

اگه اشنا نداشته باشیم چی  بزنگم ثبت احوال میگن بهم ؟؟

اگه اسم وفامیلیشونوبلدی 118 زنگ بزن اسمشونو بگو شماره تلفنشونو بخواه

اگه تلفن ثابت داشته باشن به اسم خودشون راحت شمارشو میدن

از ت ل گ رام هم میشه خیلی ها آیدیشون اسم خودشون هست از قسمت سرچ ت ل گ رام بنویس سرچ کن 

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)