2821
2789
عنوان

استرس دارم فردا آیین نامه دارم

123 بازدید | 23 پست

باز اول رد شدم ایندفعه رد شم خانواده با خاک یکسانم میکنن

اووووف

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پی دی افشو بخون

همون ۲۰ تا نمونه سوال؟اره خوندم ولی باز میترسم

وزن فعلی:۴۵وزن تا آخر فروردین:۴۷ وزن تا آخر اردیبهشت:۴۹ وزن تا آخر خرداد:۵۱،وزن تا آخر مرداد:۵۳استاپ وزن و حتی کاهش به دلایلی تا اوایل شهریور،اواخر شهریور:۵۳ وزن تا آخر مهر:۵۵،وزن تا آخر آبان:۵۷ و ثابت نگه داشتنش

پس سوالارو قورت بده

خوندم یه دور دیگه میخوام یه کم بخوابم گناه دارم🥲

تو گوگل ازمون های انلاین هست اونا رو حل کن بهتر یاد میگیری هم غلط ها تو میفهمی

_صبر کن باران بگیرد میروم/یا که پایم جان بگیرد میروم/صبر کن من بغض دارم اندکی/گریه ام پایان بگیرد میروم/آبرویم میرود با چشم تر/صبر کن باران بگیرد میروم... دانشجوی روانشناسی🫀🧠

چیزی نیست سوالاش یه دور بخون استرس نداشته باش ایشالا قبولی

اره فقط سوالارو خوندم یعنی مربیم گفت همونارو بخونی کافیه

ولی خب بار اولم همونازو خوندن بودم ولی رد شدم🥲

2825
2823
2791
2779
2792