الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد...
برای ما رو به نما بودن خیلی مهم بود و داشتن پذیرایی بزرگ و جای سرویس بهداشتی گوشه باشه و آسانسور و طبقه اول یا دوم بودن و نور مناسب ودو خواب بودنش . ....همش محقق شد الحمدالله 😆😆
فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
به نظر من پارکینگ انباری تراس هر سه رو داشته باشه..کم واحد نهایتا چهارتا یا مجتمع باشه خیلی زیاد واحد...این خونه های با تعداد متوسط خیلی بدن چون اون کم واحدها همه از هم رودربایستی دارن پول شا ر ژ و اینا مشکل نمیشه زیاد ها هم که هیئت مدیره ساختمون دارن باز از این مشکلت پیش نمیاد ولی این تعداد متوسطا یه مدیره که خیلی وقتا زورش نمیرسه...اپارتمان تکواحدی با دو همسایه کلا ایده ال منه
محله، نورگير بودن خونه و اتاق ها، نماي ساختمان، پاركينگ
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
همه اینهایی که شهره اشراق گفت + اینکه حین ورود ببین بچه مچه تو راه پله ها ول هست و سر و صدا داره یا نه که اگه بود از همون راه برگرد چون آرامش نخواهی داشت و مهمتر از همه بدو ورود به نظافت مشاعاتم دقت کن
مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟